Pressmeddelande -

Idag släpps biljetterna till Gothenburg Horse Show

Sedan 1977 har Göteborg och Scandinavium arrangerat hästtävlingar i absoluta världsklassen. År efter år har inramningen, stämningen och den fantastiska publiken lockat världens bästa hästar och ryttare till Scandinavium.

Mellan den 3 – 7 april nästa år är det dags igen. Återigen har Got Event fått förtroendet att genomföra dubbla världscupfinaler, i både dressyr och hoppning.

– Jag är oerhört stolt över att vi ska genomföra finalerna i världens mest prestigefyllda inomhustävling nästa år. Vi har störst erfarenhet av världscupfinaler i hela världen och ser mycket fram emot att bjuda Scandinaviumpubliken på något alldeles extra, säger Got Events vd Lotta Nibell.

Förutom världscupfinalerna bjuder innehåller programmet allt ifrån unghästklasser, ungdomsklasser och showinslag som Agility, Mounted Games och mycket, mycket mer. Självklart kommer den prestigefyllda klassen Gothenburg Trophy tillbaka för 43:e året i rad.

Förra året följde 40 miljoner tv-tittare finalen i Paris, nästa år kan du uppleva den live i Scandinavium.

Biljetterna släpps idag kl. 09:00.

Läs mer på gothenburghorseshow.com

Ämnen

  • Evenemang

Kategorier

  • gothenburg horse show

Regioner

  • Göteborg

Got Event är Göteborgs Stads evenemangs- och arenabolag och driver några av Sveriges mest älskade arenor: Bravida Arena, Frölundaborg, Gamla Ullevi, Lisebergshallen, Scandinavium, Ullevi, Valhallabadet, Valhalla IP, Wallenstamhallen och Valhalla Sporthallar. Starka varumärken som alla bidrar till att Göteborg upplevs som en attraktiv och spännande stad att bo i, att arbeta i och att besöka.

Vi arrangerar också - tillsammans med Svenska ridsportförbundet - Gothenburg Horse Show som är en av världens främsta inomhustävlingar för ridsport.

Varje år besöker drygt 2 miljoner människor fler än 400 idrotts- och underhållningsevenemang på någon av våra arenor. Därutöver kommer det årligen närmare en halv miljon badbesökare till Valhallabadet.

Vi är ca. 140 medarbetare som gör allt för att skapa bra förutsättningar för att genomföra evenemang i världsklass. Vi brukar säga att vi bidrar till att skapa magiska ögonblick!

Bolaget omsätter ungefär 160 miljoner kronor, vi bedriver ett aktivt miljöarbete och vi är miljödiplomerade.

Kontakter

Mikael Persson

Presskontakt Kommunikationsansvarig Presskontakt för frågor som rör bolaget Got Event. Frågor kring de enskilda evenemangen ställs direkt till arrangören. 031-368 43 02