Gå direkt till innehåll
Pidde P och landslagsbarnen hejar fram herrlandslaget inför VM med hyllningslåten  - ”Vi ska skicka våra grymma pappor till Moskva”

Pressmeddelande -

Pidde P och landslagsbarnen hejar fram herrlandslaget inför VM med hyllningslåten - ”Vi ska skicka våra grymma pappor till Moskva”

När Sverige slog ut Italien i VM-playoffmatchens 61:a minut visste Petter Hedwall aka. Pidde P direkt att han ville göra en VM-låt. Pidde P – tidigare stor favorit under namnet Pidde Pannkaka – har tillsammans med herrlandslagets barn gjort en låt för att heja fram spelarna inför Fotbolls-VM.

Pidde P ville göra något som ingen tidigare gjort, han ville skapa låten tillsammans med spelarnas barn och kontaktade därför spelarnas respektive; däribland Guidetti, Granqvists, Berg, Toivonen, Larsson och Lustig och ’bollen’ var i rullning.

”Jag älskar att uppträda för kidsen och jag älskar även att både spela och kolla på fotboll. Så därför slog jag ihop båda grejerna!” - säger Pidde P

Ganska snabbt fick han svar från tjejerna som tyckte att det va en grym idé. Efter jul & nyår så började fina, roliga, kärleksfulla inspelningar från spelarnas barn att trilla in. Detta spred sig bland spelarnas respektive och det visade sig att alla ville vara med i låten. I början av mars hade massor av hälsningar kommit in och rösterna vi hör i låten är barn till följande pappor i laget:

John Guidetti, Marcus Berg, Andreas Granqvist, Kristoffer Nordfeldt, Sebastian Larsson, Mikael Lustig, Robin Olsen Gustav Svensson, Jimmy Durmaz, Ola Toivonen,Jakob Johansson.

”Fotbollen betyder såklart extremt mycket för spelarna. Men det som betyder ännu mer för dem är såklart deras familj och barn. Jag tänkte att få höra sina egna barns röster/ hälsningar i en låt måste va det finaste man kan höra...” säger Pidde P

Detta visade sig vara receptet på en låt som både berör och är omöjlig att inte sjunga med till. Med låttiteln ”Vi ska skicka våra grymma pappor till Moskva” hejar Pidde P och landslagsbarnen fram Sveriges herrlandslag och sina pappor till Moskva.

Klicka här för att lyssna på singeln ”Vi ska skicka våra grymma pappor till Moskva” här på Spotify

Låten ges ut av Roxy Recordings och släpps idag på alla plattformar, klicka här för att lyssna på Spotify

Saknar du wav på låten hör av dig till Jennifer Dillaine på Roxy Recordings jennifer@roxyrecordings.se

För mer information och kontakt med Pidde P hör av dig till oss på PR & Beyond:
helene.wigren@prbeyond.se eller anna.vfg@prbeyond.se

Ämnen

Kategorier


Helene Wigren PR & BEYOND är en PR och kommunikationsbyrå med bred kompetens och över 20 års erfarenhet av varumärkesbyggande PR inom musikindustrin.

Kontakter

Helene Wigren

Helene Wigren

Presskontakt PR Agent PR & Management 070-752 76 05

Relaterat innehåll

Deadline is the greatest inspiration

PR & Beyond är en kommunikationsbyrå med fokus på musik, kultur och nöjesindustrin, med bred kunskap och många års erfarenhet av PR och marknadsföring med landets idag ledande artister.

PR & BEYOND
Blecktornsgränd 1
118 25 Stockholm
Sverige