Gå direkt till innehåll
Per Jahnke
Per Jahnke

Pressmeddelande -

Presentation av konstnären för gestaltningen till minne av Sven-Erik Magnusson

Pressinbjudan, 2018-09-24

Hösten 2017 tog kultur- och fritidsnämnden beslut om att uppföra en konstnärlig gestaltning till minne av Sven-Erik Magnusson. Nu är det klart vad det blir och vilken konstnär som ska skapa gestaltningen.

Till grund för beslutet låg ett e-förslag. En grupp med sakkunniga och med representation från familjen Magnusson presenterade tre konstnärers skissförslag som låg till grund för nämndens beslut.

På nämndens möte 19 september togs ett enigt beslut om vilken konstnär som får uppdraget att göra den konstnärliga gestaltningen av minne av Sven-Erik Magnusson.

Välkommen på pressträff där vi berättar mer. Medverkande: konstnären, Johanna Larsson ordförande kultur- och fritidsnämnden, Oscar Magnusson musiker, och Ingela Wessmark från kultur- och fritidsförvaltningen.

Dag: Onsdag 26 september.
Tid: 13.00.
Plats: Vid bryggorna vid Sandgrundsparken.

För mer information kontakta:

Ingela Wessmark, projektledare konst 054-540 24 40  ingela.wessmark@karlstad.se

Välkommen!

Ämnen

Kategorier

Regioner


Helene Wigren PR & BEYOND är en PR och kommunikationsbyrå med bred kompetens och över 20 års erfarenhet av varumärkesbyggande PR inom musikindustrin.

Kontakter

Helene Wigren

Helene Wigren

Presskontakt PR Agent PR & Management 070-752 76 05

Deadline is the greatest inspiration

PR & Beyond är en kommunikationsbyrå med fokus på musik, kultur och nöjesindustrin, med bred kunskap och många års erfarenhet av PR och marknadsföring med landets idag ledande artister.

PR & BEYOND
Blecktornsgränd 1
118 25 Stockholm
Sverige