Gå direkt till innehåll
”Walk With Me” ​ny singel med Loreen

Pressmeddelande -

”Walk With Me” ​ny singel med Loreen

Knappt två år har gått sedan vi hörde något nytt med Loreen men nu är det dags. Under dessa två år har hon jobbat med några av musikbranschens främsta producenter i studios runt om i världen.

SingelnWalk With Meär startskottet - mer musik kommer 2020.

"När jag fick frågan om att göra en tolkning av låten Walk With Me” till Ellos kampanj ”Made by Women” såg jag det som ett tillfälle att tala till den större massan. Det är ett varumärke som riktar sig till alla och utesluter ingen. Alla kvinnor har rätt till sin egen identitet och att uttrycka sig genom sin klädstil och kreativitet. Dessutom är låten skriven av en kvinna, Julia Jonas."

Att manifestera sitt eget uttryck är något som är signifikant för Loreen och hon har sedan förra släppet arbetat intensivt med detta, både musikaliskt och visuellt.

”…Att genom det kreativa försöka förebygga segregation, fördomar, rasism och rädsla är något som genomsyrar mitt skapande och är ett ständigt återkommande tema i min musik och mina visuella verk. Jag vill alltid spegla och stärka individen i sig själv så att den enklare kan agera ur empati och kärlek hellre än tvärtom.”, förklarar Loreen.

”Walk with me” är producerad av Loreen tillsammans med Samuel Starck och släpps 4 oktober.

Instagram: @loreenofficial
Twitter: @LOREEN_TALHAOUI
Facebook: Loreen Official

Lyssna på "Walk With Me" här på Spotify 

För mer information, kontakta: 
Anna Rosdahl
PR Agent
anna.rosdahl@prbeyond.se - 0709 37 26 56 

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Helene Wigren PR & BEYOND är en PR och kommunikationsbyrå med bred kompetens och över 20 års erfarenhet av varumärkesbyggande PR inom musikindustrin.

Kontakter

Helene Wigren

Helene Wigren

Presskontakt PR Agent PR & Management 070-752 76 05

Deadline is the greatest inspiration

PR & Beyond är en kommunikationsbyrå med fokus på musik, kultur och nöjesindustrin, med bred kunskap och många års erfarenhet av PR och marknadsföring med landets idag ledande artister.

PR & BEYOND
Blecktornsgränd 1
118 25 Stockholm
Sverige