Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

De Vet Du & Joakim Lundell uppträder på Liseberg i maj

Den musikaliska humorgruppen De Vet Du och Youtubestjärnan Joakim Lundell uppträder för första gången på Stora Scenen på Liseberg – samma kväll. Den 12 maj ser du några av Sveriges mest populära Youtubers, live på Liseberg.

Gruppen De Vet Du slog igenom 2010 på YouTube, där en av deras många träffsäkra humorvideos fick enorm spridning. De Vet Du består av barndomsvännerna Johan Gunterberg, Christopher Martland och deras kompis TOR samt DJ-Hunk. Med skämtsamma videos bjuder de på humor och musik och driver med allt från tuffa badboys till pinsamma ögonblick i vardagen. Liveshowerna bjuder, precis som deras YouTube-klipp, på en unik musik-, humor- & freakshow i festmiljö utan en lugn stund.

Joakim Lundell är under namnet Jockiboi YouTube-fenomenet som en vanlig svensk fredagskväll lockar en större publik än vilket tv-program som helst. Tillsammans med sin fru Jonna Lundell har Joakim vunnit ett flertal priser för deras gemensamma Youtubekanal. Under 2017 debuterade han under sitt eget namn som artist och slog rekord med fem singlar på Sveriges Top 5-lista (varav två förstaplatser).

– Både De Vet du och Joakim Lundell är väldigt omtyckta och älskade av vår yngre publik, säger Per Alexandersson, underhållningschef på Liseberg. Det blir en helkväll helt enkelt!

I vår uppträder De Vet du och Joakim Lundell för första gången på Liseberg, på Stora Scenen 12 maj med start kl 17:00.

Klara för Live på Liseberg på Stora Scenen:

12 maj De Vet Du & Joakim Lundell

25 maj Silvana Imam

30 maj Tove Lo

1 juni Mando Diao

6 juni Hollywood Vampires (US)

9 juni Queens of the Stone Age (US)

15 juni Pussy Riot (RU)

27 juni The Offspring (US), support: No Fun At All

7 sep Säkert!

14 sep Kapten Röd

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Liseberg är en av de ledande nöjesparkerna i Europa och erbjuder underhållning, attraktioner, restauranger och boende av högsta klass. Varje år tar parken emot cirka 3 miljoner gäster, vilket gör Liseberg till Sveriges mest besökta resmål.

En av de ledande nöjesparkerna i Europa

Liseberg är en av de ledande nöjesparkerna i Europa och erbjuder underhållning, attraktioner, restauranger och boende av högsta klass. Varje år tar parken emot cirka 3 miljoner gäster, vilket gör Liseberg till Sveriges mest besökta resmål.

Liseberg
Sofierogatan 5, Box 5053
402 22 Göteborg
Sweden
Besök våra andra nyhetsrum