Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Samir & Viktor inleder Live på Liseberg i april

I april är det dags att ”shuffla” på Liseberg. Samir & Viktor har levererat hit efter hit och charmat publiken med sina framträdanden i Melodifestivalen. I årets festival tog de sig till final och en fjärdeplats med låten Shuffla och är nu redo att ta sig an Sverige på en sommarturné. 30 april kickar de igång Lisebergs konsertsommar på Stora Scenen.

Duon Samir & Viktor, som består av Samir Badran och Viktor Frisk, har under de senaste åren haft flera stora hits med låtarna Success, Fick feeling och Saxofuckingfån – för att inte tala om Melodifestivalsuccéerna Bada Nakna och Groupie som streamats över 20 miljoner gånger vardera på Spotify.

I årets Melodifestival tog de sig till final med låten Shuffla som en av de favorittippade låtarna. En fjärde plats slutade de på i festivalen men svenska folkets hjärtan hade de vunnit för länge sen.

– Samir & Viktor är storfavoriter hos vår yngre publik, säger Per Alexandersson, underhållningschef på Liseberg. Självklart ska de inleda konsertsommaren i april!

Killarna har dessutom levererat sommarhit efter sommarhit. Sommaren 2017 tog de Sverige med storm med låtarna Kung och Vi gör det ändå. De gav sig samma år ut på en stor sommarturné och i år blir det en favorit i repris. 30 april kickar de igång årets konsertsommar på Live på Liseberg. Du ser dem på Stora Scenen klockan 17.00.

Klara för Live på Liseberg på Stora Scenen:

30 april Samir & Viktor

10 maj Icona Pop

11 maj Darin

12 maj De Vet Du & Joakim Lundell

25 maj Silvana Imam

30 maj Tove Lo

1 juni Mando Diao

6 juni Hollywood Vampires (US)

9 juni Queens of the Stone Age (US)

15 juni Pussy Riot (RU)

27 juni The Offspring (US), support: No Fun At All

4 juli Daniel Norgren

5 juli Sabina Ddumba

12 juli The Sounds

25 juli Lena Philipsson

24 aug Union Carbide Productions

7 sep Säkert!

14 sep Kapten Röd

Ämnen

Kategorier

Regioner


Liseberg är en av de ledande nöjesparkerna i Europa och erbjuder underhållning, attraktioner, restauranger och boende av högsta klass. Varje år tar parken emot cirka 3 miljoner gäster, vilket gör Liseberg till Sveriges mest besökta resmål.

En av de ledande nöjesparkerna i Europa

Liseberg är en av de ledande nöjesparkerna i Europa och erbjuder underhållning, attraktioner, restauranger och boende av högsta klass. Varje år tar parken emot cirka 3 miljoner gäster, vilket gör Liseberg till Sveriges mest besökta resmål.

Liseberg
Sofierogatan 5, Box 5053
402 22 Göteborg
Sweden
Besök våra andra nyhetsrum