Gå direkt till innehåll
Lotta Engberg sjunger allsång i publiken
Lotta Engberg sjunger allsång i publiken

Pressmeddelande -

Tre nya gästartister till succén Lotta på Liseberg

Med tre program kvar fortsätter tittarsuccén Lotta på Liseberg förstärka sitt utbud. Tre härliga akter, en till varje vecka, adderas till årets gästartister. Paper Dolls, Jasmine Kara och Arvingarna ska sätta färg på Liseberg när Lotta på Liseberg går in i mål för säsongen.

- En bättre avslutning på sommarturnén kan man inte önska sig, säger Casper Janebrink, sångare och basist i Arvingarna.

Redan nästa vecka tillkommer Paper Dolls, singer/songwriter-duon från Göteborg som hyllats för sina känslosamma tolkningar av bland annat Ed Sheeran & Adele. Duon, aktuella med en hyllad tolkning av Eva Dahlgrens låt Ängeln i rummet, tar plats på scen med en otrolig röst, känsla och en närvaro som få glömmer. Nu ansluter de till en redan imponerande uppsättning artister på Lotta på Liseberg den 30 juli.

Den 6 augusti ansluter den svenska sångerskan Jasmine Kara. Tillbaka på hemmaplan med nytt material och musikstil är hon redo att ta Sverige med storm. Från utsålda turnéer och topp-placeringar på internationella listor är det en internationell stjärna somansluter som gästartist. Jasmine kommer bland annat framföra sin nya låt Smile för första gången.

Arvingarna tillkommer till det stora finalavsnittet 13 augusti. Casper Janebrink, vinnaren av Stjärnornas Stjärna, ska med Arvingarna ta succéåret med Lotta på Liseberg i hamn och bjuda upp till dans och allsång på Liseberg. Det folkkära dansbandet, bildat 1989, adderas till en stjärnspäckad skara och fantastisk avslutning på Lotta på Liseberg.

Sittplatsbiljetterna till Lotta på Liseberg är fullbokade men det finns gott om ståplatser vilket ingår i entrébiljetten. Vid bordsbokning kan man se hela programmet från Wärdshusets balkonger eller Stjärnornas Krogs vädersäkra veranda. Det finns eventuellt möjlighet till sista minuten-platser om det skulle dyka upp. Liseberg rekommenderar att vara på plats i god tid.

Återstående program:

30 juli 20.00

Pernilla Wahlgren

Eric Saade

Malena Ernman

The Poodles

Paper Dolls

6 augusti 20.00

Tomas Ledin

Kalle Moreaus

GöteborgsOperan med Disneys Ringaren i Notre Dame - musikalen

John Lundvik

Jasmine Kara

13 augusti 20.00

Arvingarna

Rolandz

Per Andersson

Lill Lindfors

Dolly Style

Med reservation för eventuella ändringar.


För mer information, kontakta:
Åsa Bilén, producent Liseberg

Telefonnummer 031-7330151
Mobilnummer: 0706-38 91 51

Ämnen

Kategorier

Regioner


Liseberg är en av de ledande nöjesparkerna i Europa och erbjuder underhållning, attraktioner, restauranger och boende av högsta klass. Varje år tar parken emot cirka 3 miljoner gäster, vilket gör Liseberg till Sveriges mest besökta resmål.

En av de ledande nöjesparkerna i Europa

Liseberg är en av de ledande nöjesparkerna i Europa och erbjuder underhållning, attraktioner, restauranger och boende av högsta klass. Varje år tar parken emot cirka 3 miljoner gäster, vilket gör Liseberg till Sveriges mest besökta resmål.

Liseberg
Sofierogatan 5, Box 5053
402 22 Göteborg
Sweden
Besök våra andra nyhetsrum