Gå direkt till innehåll
​10-timmars spinning i Nordstan till förmån för Barncancerfonden imorgon 15 december

Pressmeddelande -

​10-timmars spinning i Nordstan till förmån för Barncancerfonden imorgon 15 december

Under fredagen har du möjlighet att göra en god insats tillsammans med Team Rynkeby – God Morgon i Nordstan. Under 10 timmar kommer teamet, växelvis, att cykla till förmån för barn med cancer. Nordstan tillsammans med flera andra företag och privatpersoner kommer hålla igång egna cyklar under dagen. 


Förutom 11 cyklar och mängder av hejarop, bjuds det också på underhållning, tävlingar, försäljning av Team Rynkeby - God Morgon prylar, mycket kämparglöd och en hel massa glada miner.
Alla intäkter från eventet går oavkortat till Team Rynkeby - God Morgons insamling till förmån för Barncancerfonden.

Tillsammans trampar vi för livet!
Team Rynkeby – God Morgon är ett nordiskt välgörenhetsprojekt som samlar in pengar till Barncancerfonden. Varje sommar cyklar 2000 personer från de nordiska länderna till Paris för att stödja barn med cancer och deras familjer.

-Vi är oerhört stolta att få möjlighet att tillsammans med Nordstan trampa för livet i bokstavlig bemärkelse. Vi ser fram emot en dag full av glädje och kämparanda, Jesper Fahlén stolt cyklist och vice-kapten Team Rynkeby- God Morgon Göteborg 2018

Plats: scenen Nordstan

Tid: 10.00-20.00

Följ gärna Team Rynkeby – God Morgon Göteborg på Facebook för fler event och insamlingsaktiviteter
FB: @teamrynkebygoteborg

Följ gärna Nordstan på Facebook för happenings, erbjudande och event i och kring Nordstan
FB: @Nordstan

För bokning & info: janine.sjoo@comhem.se
+46 704 85 85 51

Ämnen

Regioner


Nordstan är Sveriges ledande affärscentrum med 30 miljoner besökare på 70 000 kvm handel och en omsättning på 4,4 miljarder kronor inklusive moms per år.

Kontakter

Anna Gustafsson

Anna Gustafsson

Presskontakt Tf. Presskontakt +46 70 710 74 12

Nordstan - Sveriges ledande affärscentrum

Nordstan är Sveriges ledande affärscentrum med ca 29 miljoner besökare och en omsättning på 4,4 miljarder kronor inklusive moms per år. 200 butiker, restauranger, banker och hotell på en yta av 320 000 kvm mitt i centrala Göteborg. För mer information besök www.nordstan.se

Nordstan
Götgatan 10
411 05 Göteborg
Sweden