Gå direkt till innehåll
Afrikansk Kulturdag 28 april

Pressmeddelande -

Afrikansk Kulturdag 28 april

Lördag den 28 april kickar Afrikansk Kulturdag igång på Nordstan. Föreningen Honjo står bakom projektet som är baserat på entreprenörskap, musik och kulturell integration.

- Vår vision är att skapa en musikalisk och kulturell plattform för interkulturellt utbyte mellan människor, organisationer, kulturer och musik, säger Freedom Jabang som är ansvarig för eventet.

Det blir en heldag med afrikansk underhållning såsom spännande artister, modevisning, sång och teater.

-Det här är ett utmärkt sätt att marknadsföra Afrika, både som musik och turistland samt storproducent av olika varor som många kanske inte känner till.

Föreningen Honjo som haft dessa event sedan 2015 vill bidra till global fred, mänskliga rättigheter, demokrati och jämlikhet genom live-konserter, festivaler, Djs och klubbkvällar, workshops och seminarier.

-Nordstan är perfekta stället för oss, det är lätt att sig till och här rör sig många människor. Förra gången vi var i Nordstan fick vi väldigt mycket uppmärksamhet vilket bidrog till att vi i år har 30% fler utställare på eventet. Vår förhoppning är att kunna utöka antalet dagar framöver, säger Freedom.

På scenen uppträder bland andra artister som Precess Charm och Jese Divine & More.

Lördagen den 28 april 10-18 på Nordstans scen.

För mer information vänligen kontakta:

Freedom Jabang

Freedom.jabang@honjo.se

Tel:073 7545 090

Ämnen

Regioner


Nordstan är Sveriges ledande affärscentrum med 30 miljoner besökare på 70 000 kvm handel och en omsättning på 4,4 miljarder kronor inklusive moms per år.

Kontakter

Anna Gustafsson

Anna Gustafsson

Presskontakt Tf. Presskontakt +46 70 710 74 12

Nordstan - Sveriges ledande affärscentrum

Nordstan är Sveriges ledande affärscentrum med ca 29 miljoner besökare och en omsättning på 4,4 miljarder kronor inklusive moms per år. 200 butiker, restauranger, banker och hotell på en yta av 320 000 kvm mitt i centrala Göteborg. För mer information besök www.nordstan.se

Nordstan
Götgatan 10
411 05 Göteborg
Sweden