Gå direkt till innehåll
Alexander Strandell till Nordstan 14 december

Pressmeddelande -

Alexander Strandell till Nordstan 14 december

Med nomineringar som ”Årets Svenska Genombrott” i ett utav Sveriges största musikpriser bevisar 26-årige Alexander Strandell att han just nu tar musiksverige med storm.
Debutsingeln BONFIRE HEART åkte direkt upp på topplistorna. Låten har spelats flitigt i England där Alexander presenterades som en utav framtidens artister.
Världsstjärnor som RHODES och Joshua Hyslop hyllar den Svenska artistens låtskriveri och röst.
Med ett sound som påminner om en mix mellan Sam Smith och James Arthur och låttexter som går rakt in i hjärtat spås Alexander en lysande framtid.

Alexander Strandell, grundare av bandet Art Nation, utsedd till regionens bästa rockröst, och före detta idoldeltagare, gör solokarriär och har släppt singel. Det betyder dock inte att han lägger av med bandet för just nu spelar Art Nation in sitt tredje album som släpps i början av nästa år och följs av en stor Sverige och Europa turné,men samtidig har han fullt fokus på soloprojektet. 

– Jag är ju manager och bokare åt bandet och kommer att vara det åt mig själv också, på sätt har jag alltid makten att sätta mitt schema så det inte krockar.  Jag tänker köra båda grejerna och jag hoppas att alla som följer mig och bandet tycker att det är roligt att få se en annan sida av mig, säger Alexander Strandell.

Tillsammans med producenten James Kenocha har han spelat in den pianobaserad smäktande balladen Bonfire Hart. Men han har annat på gång också, bland annat en signering och en livespelning på Nordstan den 14 december klockan 18.00

- Jag älskar att pusha mig själv och tror att allt är möjligt om man bara lägger ner tillräckligt mycket tid och envishet.säger Alexander.

För mer information vänligen kontakta:

Alexander Strandell

alexanderstrandell@live.se

(+46)0735054850

Ämnen

Regioner


Nordstan är Sveriges ledande affärscentrum med 30 miljoner besökare på 70 000 kvm handel och en omsättning på 4,4 miljarder kronor inklusive moms per år.

Kontakter

Anna Gustafsson

Anna Gustafsson

Presskontakt Tf. Presskontakt +46 70 710 74 12

Nordstan - Sveriges ledande affärscentrum

Nordstan är Sveriges ledande affärscentrum med ca 29 miljoner besökare och en omsättning på 4,4 miljarder kronor inklusive moms per år. 200 butiker, restauranger, banker och hotell på en yta av 320 000 kvm mitt i centrala Göteborg. För mer information besök www.nordstan.se

Nordstan
Götgatan 10
411 05 Göteborg
Sweden