Gå direkt till innehåll
GAIS traditonsenliga julmarknad i Nordstan 16 december

Pressmeddelande -

GAIS traditonsenliga julmarknad i Nordstan 16 december

GAIS årliga julmarknad går av stapeln söndag 16 december på klassisk mark i Nordstan. Här finns allt och lite till inför julen.

GAIS, supporterföreningarna Makrillarna, Gårdakvarnen, Spirrklubben och GAIS Tifo finns på plats med ett stort utbud av grönsvarta souvenirer att pryda kropp och hem med. Du kan även lösa medlemskap i respektive förening, köpa årskort för 2019 och hämta ut förbeställda årskort. För den som vill köpa en matchtröja med namntryck så finns Stadium på plats och tar upp beställningar.

Under hela dagen händer det dessutom spännande saker på scenen. Det blir bland annat intervjuer, presentation av akademilagen och auktion på några riktigt heta produkter.

Programmet pågår under julmarknadens öppettider, kl 10 - 18.

-Här är det läge att köpa de bästa julklapparna till dina favoritgaisare och dessutom stötta klubben och supporterföreningarna, säger Erik Bergkvist, klubbchef

Plats: scenen Nordstan

Tid: 10.00-18.00

För mer information vänligen kontakta:

Erik Bergqvist, klubbchef GAIS

Tel: 0730-321894,

E-mail: erik.bergkvist@gais.se

Ämnen

Regioner


Nordstan är Sveriges ledande affärscentrum med 30 miljoner besökare på 70 000 kvm handel och en omsättning på 4,4 miljarder kronor inklusive moms per år.

Kontakter

Anna Gustafsson

Anna Gustafsson

Presskontakt Tf. Presskontakt +46 70 710 74 12

Nordstan - Sveriges ledande affärscentrum

Nordstan är Sveriges ledande affärscentrum med ca 29 miljoner besökare och en omsättning på 4,4 miljarder kronor inklusive moms per år. 200 butiker, restauranger, banker och hotell på en yta av 320 000 kvm mitt i centrala Göteborg. För mer information besök www.nordstan.se

Nordstan
Götgatan 10
411 05 Göteborg
Sweden