Gå direkt till innehåll
Hälsodagar i Nordstan – Göteborgs största hälsomässa 25-28/1

Pressmeddelande -

Hälsodagar i Nordstan – Göteborgs största hälsomässa 25-28/1

Hänger nyårslöftet som en tyngd över dina axlar? Ta ett steg rätt in i hälsans spår på Nordstan 25-28 januari. Hälsodagar i Nordstan sparkar igång för fjortonde året och handlar om fyra viktiga faktorer i livet som måste vara i balans, sömn, kost, motion och socialt liv.

-I början var vi en av de första aktörerna inom hälsomässor, nu finns det rätt många, men trots det har intresset för utställningen i Nordstan ändå vuxit och är den bästa marknadsföringen man kan ha i Göteborg idag, säger Benny Hald Arrangör.

Alla utställare är Göteborgsbaserade och gör det lättare för kunden att ha fortsatt kontakt vilket har lett till många givande möten för många. Hälsodagarna i Nordstan vill ge alla chansen att inspireras och motiveras till ett hälsosammare liv med sundare leverne.

-Hälsa är en ständigt växande bransch och intresset har eskalerat under åren. Samtidigt som medvetandet om hur man håller sig frisk ökar, har intresset även spridit sig ner i yngre åldrar, vilket är fantastiskt säger Benny Hald.

Representanter från de olika tränings- och behandlingsformerna kommer att finnas på plats för att svara på frågor, demonstrera rörelser och ge tips och råd. Möjlighet ges att prova på olika behandlingar och handla hälsosamma produkter.

För program besök:

http://www.halsodagarinordstan.se

Öppettider: torsdag-fredag 10-20 lördag-söndag 10-18

För mer information kontakta:

Benny Hald, Arrangör

Mobil:0737-20 32 18

Mail: halsodagarinordstan@gmail.com

Ämnen

Regioner


Nordstan är Sveriges ledande affärscentrum med 30 miljoner besökare på 70 000 kvm handel och en omsättning på 4,4 miljarder kronor inklusive moms per år.

Kontakter

Anna Gustafsson

Anna Gustafsson

Presskontakt Tf. Presskontakt +46 70 710 74 12

Nordstan - Sveriges ledande affärscentrum

Nordstan är Sveriges ledande affärscentrum med ca 29 miljoner besökare och en omsättning på 4,4 miljarder kronor inklusive moms per år. 200 butiker, restauranger, banker och hotell på en yta av 320 000 kvm mitt i centrala Göteborg. För mer information besök www.nordstan.se

Nordstan
Götgatan 10
411 05 Göteborg
Sweden