Gå direkt till innehåll
Nordstan Hantverk & Design startar samarbete med Fab Feministas Gbg och We Love Art

Pressmeddelande -

Nordstan Hantverk & Design startar samarbete med Fab Feministas Gbg och We Love Art

Sommaren är här och Nordstans unika hantverk- och designmarknad drar igång. Modern design möter traditionellt hantverk när ett 20-tal utställare möter upp i årets sommarmarknad.

Nytt för i år är att vi kommer ha två popup-marknader. Först ett sammarbete med Fab Feministas Gbg, en feministisk marknad med fokus på kvinnligt entreprenörskap och jämställdhet. Den pågår parallellt under de tio första dagarna, fram till 15 juli.

Den andra popup-marknaden, We Love Art, dyker up 6-11 augusti. Då det blir workshops med nya hållbara tekniker och material som tar hänsyn till miljön.

-Vi brinner för och månar om hantverket, det konstnärliga uttrycket och det unika ej massproducerade säger Ina Jansson, som arrangerar det hela.

Fram till 12 augusti finner du unika barnkläder, personliga smycken, konst och hantverk i alla dess former. Alla hantverkare visar upp och säljer sina alster.


Öppet: måndag - fredag 10-20 lördag-söndag 10-18.

För mer information kontakta

Ina Jansson
ina@terramoto.se

Mobil: 0706-753324

Ämnen

Regioner


Nordstan är Sveriges ledande affärscentrum med 30 miljoner besökare på 70 000 kvm handel och en omsättning på 4,4 miljarder kronor inklusive moms per år.

Kontakter

Anna Gustafsson

Anna Gustafsson

Presskontakt Tf. Presskontakt +46 70 710 74 12

Nordstan - Sveriges ledande affärscentrum

Nordstan är Sveriges ledande affärscentrum med ca 29 miljoner besökare och en omsättning på 4,4 miljarder kronor inklusive moms per år. 200 butiker, restauranger, banker och hotell på en yta av 320 000 kvm mitt i centrala Göteborg. För mer information besök www.nordstan.se

Nordstan
Götgatan 10
411 05 Göteborg
Sweden