Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Premiär för nya värdar i Nordstan

Från och med 15 november kommer tre värdar att flanera i Nordstan för att hjälpa besökarna tillrätta. I samarbete med Veterankraft och Opportunity Day bidrar Nordstan med att få in fler människor i arbetslivet. I gengäld får Nordstan personal som pratar fler språk och kan ge ännu bättre service.

-Det är en win-win situation, säger Magnus Zingmark, Nordstan om samarbetet med Opportunity Day och Veterankraft.

I snart tre år har Nordstan haft värdar från Veterankraft, under vissa helger, som serviceförstärkning. Nu utökas antalet värdar till tre personer och innefattar även vardagar, till att börja med onsdag – lördag.

-Vi har 30 miljoner besökare per år, flera av dem från många olika delar av världen, och våra nya rekryter talar åtta språk sinsemellan, säger Magnus Zingmark.

Magnus berättar att det är ett rejält åldersspann på värdarna, fin integration mellan olika åldrar och bakgrunder. Den 15 november kör de igång!

För mer information vänligen kontakta Magnus Zingmark, Nordstan

Tel. 031-7008633

E-mail: magnus.zingmark@nordstan.se

Veterankraft: Veterankraft är tjänsteföretaget/bemanningsföretag med erfarna och motiverade pensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen

Opportunity Day: är ett initiativ för att vända utmaningar till möjligheter genom att få människor, företag och myndigheter att mötas och skapa ett forum för att lyfta alla vinster med en fungerande integration.

Ämnen

Regioner


Nordstan är Sveriges ledande affärscentrum med 30 miljoner besökare på 70 000 kvm handel och en omsättning på 4,4 miljarder kronor inklusive moms per år.

Kontakter

Anna Gustafsson

Anna Gustafsson

Presskontakt Tf. Presskontakt +46 70 710 74 12

Nordstan - Sveriges ledande affärscentrum

Nordstan är Sveriges ledande affärscentrum med ca 29 miljoner besökare och en omsättning på 4,4 miljarder kronor inklusive moms per år. 200 butiker, restauranger, banker och hotell på en yta av 320 000 kvm mitt i centrala Göteborg. För mer information besök www.nordstan.se

Nordstan
Götgatan 10
411 05 Göteborg
Sweden