Gå direkt till innehåll
ÖIS årliga julmarknad på Nordstan

Pressmeddelande -

ÖIS årliga julmarknad på Nordstan

Fredagen den 22 december är det dags för nyblivna 130-åringen ÖIS att ha sin årliga julmarknad på Nordstan. 

Stadium och Balders Hage drar igång souvenirförsäljningen och både spelare och ledare från Sällskapet kommer bli intervjuade. Jakob Lindström, som precis har skrivit på för två år, och Hannes Sahlin är två av spelarna som kommer besöka scenen på Nordstan. Dessutom blir det auktion på plats. Lucka 22 i ÖIS julkalender kommer att hållas på scen i Nordstan istället för som tidigare på nätet.

Ett mer specifikt schema över dagen kommer att publiceras www.fotboll.ois.se vid ett senare skede när allt är helt spikat.

Nytt för i år är att man kan få sitt namn på 2018 års nya matchtröja. Matchtröjan består av massa olika förtryckta namn där även medlemmar i ÖIS kan få sitt namn med och kan på så sätt följa med spelarna in på plan.

Dag: 22 december

Tid 10.00-20.00

Plats: Scenen Nordstan

För mer information kontakta ?

Ämnen

Regioner


Nordstan är Sveriges ledande affärscentrum med 30 miljoner besökare på 70 000 kvm handel och en omsättning på 4,4 miljarder kronor inklusive moms per år.

Kontakter

Anna Gustafsson

Anna Gustafsson

Presskontakt Tf. Presskontakt +46 70 710 74 12

Nordstan - Sveriges ledande affärscentrum

Nordstan är Sveriges ledande affärscentrum med ca 29 miljoner besökare och en omsättning på 4,4 miljarder kronor inklusive moms per år. 200 butiker, restauranger, banker och hotell på en yta av 320 000 kvm mitt i centrala Göteborg. För mer information besök www.nordstan.se

Nordstan
Götgatan 10
411 05 Göteborg
Sweden