Gå direkt till innehåll
Politiker från sex partier avslutar Fryshusets event lördag 28 april

Pressmeddelande -

Politiker från sex partier avslutar Fryshusets event lördag 28 april

Under veckans event "Fryshuset tar över Nordstan", har det varit en massa olika aktiviteter. Temat för veckan "ungdomsdemokrati" är mitt i prick så här i valtider. De unga har bland annat haft möjlighet att göra en egen valaffisch och lyfta fram frågor de brinner för.

Med Valåret 2018 i full gång är det helt naturligt att de unga också gör sin röst hörd. På lördag 28 april klockan 13.30 avslutar Fryshuset sitt event i Nordstan med panelsamtal som kommer ledas av en ungdom. Fryshuset hoppas att så många som möjligt ska komma och ställa frågor till de deltagande politikerna.

-Vi är väldigt glada att vi fått hit politikerna, det är viktigt att de ungas röster kommer till tals och på lördag det blir en utmärkt chans att göra det. Under veckan som gått, har vi samlat in frågor från de unga som våra politiker ska få svara på. Temat för panelen är  ”Unga gör - Vuxna möjliggör”, säger Sara Azzazi, Relationschef Fryshuset Region Väst

Följande politiker kommer delta:

Robert Hannah L

Nina Miskovsky M

Detta Tumayer MP

David Lega KD

Ann-Sofie Hermansson S

Daniel Bernmar V

Mer information

Sara Azzazi

Tel: 0739-502434

Email: sara.azzazi@fryshuset.se

Ämnen

Regioner


Nordstan är Sveriges ledande affärscentrum med 30 miljoner besökare på 70 000 kvm handel och en omsättning på 4,4 miljarder kronor inklusive moms per år.

Kontakter

Anna Gustafsson

Anna Gustafsson

Presskontakt Tf. Presskontakt +46 70 710 74 12

Nordstan - Sveriges ledande affärscentrum

Nordstan är Sveriges ledande affärscentrum med ca 29 miljoner besökare och en omsättning på 4,4 miljarder kronor inklusive moms per år. 200 butiker, restauranger, banker och hotell på en yta av 320 000 kvm mitt i centrala Göteborg. För mer information besök www.nordstan.se

Nordstan
Götgatan 10
411 05 Göteborg
Sweden