Gå direkt till innehåll
Världens största partytillbehörskedja öppnar på Nordstan i april

Pressmeddelande -

Världens största partytillbehörskedja öppnar på Nordstan i april

Butiken Party Land öppnar sin första butik i Göteborg city på Nordstan. I den 150 kvadratmeter stora butiken i Femmans nedre plan, öppnar en av världens största butikskedjor för partytillbehör.

Den första Party Land butiken öppnade 1984 i Philadelphia. I dag är Party Land världens största internationella butikskedja för partyprylar med butiker i ett tjugotal länder runtom om i världen. I sortimentet ingår all sorts dekoration för alla kalas.

- Det har saknats en riktigt bra festbutik i Göteborg city och det känns väldigt positivt att vi har fått ett så bra läge i och med vår etablering i Femman, Nordstan säger Patrick Bruna, franchisechef för Party Land Sweden.

Det finns 19 butiker i Sverige och äntligen har turen kommit till Göteborg och Nordstan. I slutet av april beräknas butiken slå upp dörrarna.

-Partybranschen inom detaljhandeln är relativt ny i Sverige. Det blir allt vanligare med nischade partytillbehör till fest och events och det gläder oss att vi på Nordstan kan erbjuda våra besökare detta tillskott i det redan rika butiksutbudet, säger Ulrika Carlsson VD, Nordstan.

För mer information vänligen kontakta:

Ulrika Carlsson, VD Nordstan

Tel 031-700 8652

E-mail:ulrika.carlsson@nordstan.se

Patrick Bruna Franchisechef Party Land Sweden

Tel 073-274 65 72,

E-mail: patrick.bruna@party-land.se,

www.Party-Land.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


Nordstan är Sveriges ledande affärscentrum med 30 miljoner besökare på 70 000 kvm handel och en omsättning på 4,4 miljarder kronor inklusive moms per år.

Kontakter

Anna Gustafsson

Anna Gustafsson

Presskontakt Tf. Presskontakt +46 70 710 74 12

Nordstan - Sveriges ledande affärscentrum

Nordstan är Sveriges ledande affärscentrum med ca 29 miljoner besökare och en omsättning på 4,4 miljarder kronor inklusive moms per år. 200 butiker, restauranger, banker och hotell på en yta av 320 000 kvm mitt i centrala Göteborg. För mer information besök www.nordstan.se

Nordstan
Götgatan 10
411 05 Göteborg
Sweden