Gå direkt till innehåll
 ”Vakna igen” - ny singel med Panda da Panda.

Pressmeddelande -

”Vakna igen” - ny singel med Panda da Panda.

Panda da Panda (Thibo Girardon) har sedan debutsingeln ”Vem e du” (2011) och 2013 års debutalbum ”Flaoua Paoua” gått från klarhet till klarhet. Detta med hjälp av energiska och egensinniga scenshower, kreativa musikvideor och ett pärlband av suggestiva singlar som snabbt fått fäste hos alla som har lyssnat. Och de är många. Han har genom åren skapat sig en unik nisch. Musiken karakteriseras av starka melodier och dansanta beats där suggestiv electropop även lämnar plats för en tydlig bas i hip-hop. Texterna, som ofta är kryddade med skånska uttryck, rymmer däremot sorg, melankoli och desperation.
– Det är inte en motsägelse, utan en perfekt kombination, menar han själv.

Panda da Panda utstrålar en blandning av självsäkerhet och ödmjukhet som känns rätt osvensk.
– Jag har tillbringat en del tid i USA, där lärde jag mig bl a att självförtroende inte behöver innebära hybris. Jag har en stark, fin fanbase och tar till mig deras kommentarer. Texterna är till för att lyssnas, tolkas och dansas till, både glad som ledsen.

Panda da Panda har en stor och hängiven skara av fans och det är fortfarande många som skriver eller kommer fram och säger att låtarna förtjänar att nå ut till en ännu större publik.
– Jag är inte främmande för att jobba med andra, tolka andra och skriva med andra. Jag gillar att utmana mig själv och kan själv vara nyfiken på vad mitt nästa steg är, ler han. Nyligen skrev Thibo exempelvis en låt som framförs av Nina Persson och Medborgarbandet och ingår föreställningen ”Vinnaren tar allt” på Malmö Stadsteater.

Spelningarna i sommar sträcker sig från Ystad till Haparanda och avslutas på Malmö Festivalens Stora scen.Panda da Panda förväntas bjuda på en show utöver det vanliga där alla sinnen kopplas in.

Idag fredag 8 juni, släpps nya singeln ”Vakna igen” som Panda da Panda kommenterar så här (läses på skånska): ”Ennu en känsla plockad ur mitt liv, som liaväl får tolkas hur man vill. Men påminner för maj om att int gå miste om kärlek runt hörnet.”

Följ Panda da Panda här:
FB
Instagram

Ämnen

Kontakter

Mikaela Lundberg

Mikaela Lundberg

Presskontakt Senior PR Manager
Isabel Rodriguez

Isabel Rodriguez

Presskontakt Senior PR Manager +46 76 117 21 93
Janina Sibbel-Becker

Janina Sibbel-Becker

Presskontakt Senior PR Manager - International 073-643 45 55
Nina Thorsell

Nina Thorsell

Presskontakt Senior PR Manager 0736-827180
Sulekha Daar

Sulekha Daar

Presskontakt Senior PR Manager

Sony Music Entertainment Sweden

Sony Music Entertainment Sweden AB är ett av Sveriges och världens största skivbolag. Bolaget är från början en sammanslagning av de båda skivbolagen BMG & Sony Music, vilken skedde 2005. Hösten 2008 köpte Sony ut BMG och bolaget heter nu enbart Sony Music Entertainment Sweden AB.
Sony Music Sverige representerar bland annat etiketterna: Columbia, Epic, RCA, Legacy, Arista, Jive, Syco Music och Svedala; och har också nära samarbete med bolagen Gain, Family Tree, Baba Recordings och Hemmalaget.

Sony Music Entertainment Sweden
Postadress: Katarinavägen 9. Besöksadress och bud: Stadsgården 6, våning 9.
116 45 Stockholm
Sverige