Gå direkt till innehåll
​Äventyr, vildmark och proffsens filmskola – höjdpunkterna på årets Explore Outdoor

Pressmeddelande -

​Äventyr, vildmark och proffsens filmskola – höjdpunkterna på årets Explore Outdoor

Renata Chlumska, Ola Skinnarmo och Fredrik Hjorth är några av äventyrsprofilerna på årets Explore Outdoor. Hör Renata Chlumska berätta om sina tankar om risker och säkerhet - ett av många föredrag. Överlevnadsteknik i vildmarken och proffsens bästa foto- och filmtips är andra höjdpunkter på årets Explore Outdoor på Stockholmsmässan den 22-24 mars.

Explore Outdoor vänder sig till både nybörjare och rutinerade vildmarksproffs. På mässan finnsl prova på-aktiviteter som hinderbanor och överlevnadsteknik i vildmarken, men också workshops och föredrag av olika äventyrsprofiler.

Här är några av höjdpunkterna:

Renata Chlumska är på plats för två föredrag. ”Risktagare eller säkerhetsberoende” handlar om hur hon ser på de faror hon utsätter sig för på sina expeditioner och hur hon tänker kring säkerhet. ”Top of Arjeplog” handlar om Arjeplogsfjällen, ett föredrag tillsammans med Maria Söderberg, fotograf och redaktör och Thea Persson Fjällman, renskötare från Arjeplog

Ola Skinnarmo är på plats med föredraget Jorden runt på åtta turer”.

Fredrik Hjorth, expert på näräventyr, tältar på mässans tak och bjuder in journalister och influencers att hänga på.

Foto- och filmskolan är en serie workshops och föredrag – ny kunskap och inspiration som lyfter dina naturbilder. Välj mellan ”Fotografera landskap”, ”Filma natur”, ”Kom igång med kameran” eller någon av de andra aktiviteterna ledda av fotoproffs.

Buschcraft är ett område som bjuder på överlevnadshacks för alla. Hur gör man för att överleva i vildmarken? I år upplever du vildmarkskänslan inomhus.

Prova på-aktiviteter – hinderbana, dykning, klättring eller balans på slackline? Vad vill du prova på? Våga testa något nytt på Outdoor Explore.

Årets äventyrare koras lördag 23 mars kl 13 på Äventyrsscenen. Se vilka som är nominerade till den prestigefyllda utmärkelsen i år här.

Hela programmet och tider: www.exploreoutdoors.se

Bilder finns i Stockholmsmässans bildbank.

Kontakt: Fredrik Lösnitz, projektledare, fredrik.losnitz@stockholmsmassan.se , 08-789 43 44

Ämnen

Regioner


Möten i världsklass
Inspiration och kunskap, affärsmöjligheter och nya vänner. Stockholmsmässan är Nordens största mötesplats med ett 70-tal branschledande mässor och hundratals nationella och internationella kongresser, konferenser och evenemang varje år.
Vi ser fram emot att träffa dig!

Kontakter

Ronja Nyström

Ronja Nyström

Presskontakt PR- & Pressansvarig 070-789 42 86

Relaterat innehåll

Nordens största mötesplats

Stockholmsmässan är Nordens största mäss- och kongressanläggning med 70 000 kvm utställningsyta. Årligen arrangerar vi branschledande mässor samt nationella och internationella konferenser och event. Mäss- och kongressanläggningen är certifierade enligt ISO 20121 – hållbarhet vid evenemang.

Stockholmsmässan
Mässvägen 1
125 80 Stockholm
Sweden
Besök våra andra nyhetsrum