Gå direkt till innehåll
Pressinbjudan: ICONFEST – den första influencer-festivalen

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: ICONFEST – den första influencer-festivalen

Årets influencer, årets podd och årets stjärnskott – det är några av priserna som delas ut i samband med den nya influencer-festivalen ICONFEST.  Under dagen finns många av Sveriges främsta influencers på plats för att träffa följare. På kvällen delas priser ut till de framröstade vinnarna i olika kategorier.

ICONFEST är Europas första stora influencer-festival. En rad influencers, exempelvis Bianca Ingrosso, Samir & Viktor, Theoz, Amanda Edmundsson och  Emil ”HeatoN” Christensen är på plats under dagen för att möta sina fans och följare. ICONFEST äger rum på Stockholmsmässan den 5 maj.

ICONFEST (Influencer Convention Festival) är en ny mötesplats för influencers, allmänheten, företag och representanter för varumärken. Alla har fått vara med och rösta fram vinnare i olika kategorier som spänner över ett brett fält. Förutom årets influencer, årets podd och årets stjärnskott ska vinnare utses i bland annat kategorierna: årets eko, årets familj och årets legend.

Programmet under dagen innehåller också föreläsningar, några exempel:

  • 5 myter & sanningar kring influencer marketing & Så blir du en influencer - Influencers of Sweden
  • Träning för latmaskar - Simon Sköld
  • Mitt liv som influencer - Katrin Zytomierska
  • Skatteregler för produkter och tjänster inom influencer marketing - Skatteverket

Se hela programmet

Journalister är välkomna att ackreditera sig hos Stockholmsmässan. Ackrediteringen görs separat till dagsprogrammet respektive kvällsprogrammet: till ackreditering

För mer information kontakta gärna:
Josephine Charpentier, Starberger Group
josephine.charpentier@starbergergroup.com, 073-500 09 40

Rosanna Thun, Tourn International
rosanna@tourn.co, 072-744 44 50

Emelie Nord, Stockholmsmässan
emelie.nord@stockholmsmassan.se, 070-789 43 40


Om ICONFEST www.iconfest.com
Datum och tid: Lördag den 5 maj, 2018, kl.10.00–17.00 (ICONFEST AWARDS kl.19.00). Arrangörer: Stockholmsmässan, Tourn International och Starberger Group.

Ämnen

Regioner


Möten i världsklass
Inspiration och kunskap, affärsmöjligheter och nya vänner. Stockholmsmässan är Nordens största mötesplats med ett 70-tal branschledande mässor och hundratals nationella och internationella kongresser, konferenser och evenemang varje år.
Vi ser fram emot att träffa dig!

Kontakter

Ronja Nyström

Ronja Nyström

Presskontakt PR- & Pressansvarig 070-789 42 86

Nordens största mötesplats

Stockholmsmässan är Nordens största mäss- och kongressanläggning med 70 000 kvm utställningsyta. Årligen arrangerar vi branschledande mässor samt nationella och internationella konferenser och event. Mäss- och kongressanläggningen är certifierade enligt ISO 20121 – hållbarhet vid evenemang.

Stockholmsmässan
Mässvägen 1
125 80 Stockholm
Sweden
Besök våra andra nyhetsrum