Gå direkt till innehåll
Trångt och härligt på Sportfiskemässan. Foto: Philip Troung
Trångt och härligt på Sportfiskemässan. Foto: Philip Troung

Pressmeddelande -

Publikrekord på Sportfiskemässan

Besökarna strömmade in på Sportfiskemässan på Stockholmsmässan under hela helgen. Mässan var fylld till bredden med årets nyheter, aktiviteter för barn och vuxna, båtar, tillbehör, betesbyggare, fiskeprofiler, kastbanor, intressanta föreläsningar, nöjda besökare och mycket annat.
Under fredagen och lördagen slog mässan rekord i antal besökare.
Totalt sett blev det ett nytt publikrekord med besökare totalt under tre dagar.

Sportfiskemässan var för andra gången på Stockholmsmässan och det blev en rekordsuccé med ca 700 fler besökare än förra året på Elmia. Totalt hade mässan 15 513besökare mellan den 16-18 mars 2018. Tidigare besöksrekord på Elmia i Jönköping var på 14 821 besökare.

– Vi är otroligt nöjda över att Sportfiskemässan blev så lyckad på Stockholmsmässan i år. Stämningen var väldigt god i hallen och besökarna upplevde att det fanns mer svängrum än tidigare, säger Agneta Brunell, projektledare för Sportfiskemässan.

För mer information besök www.sportfiskemassan.se eller kontakta:
Agneta Brunell, projektledare Sportfiskemässan, agneta.brunell@easyfairs.com, 070-827 70 43

Liisa Aus, pressansvarig Stockholmsmässan liisa.aus@stockholmsmassan.se, 070-789 41 53

Sportfiskemässan är den största mässan i Sverige inom sportfiske. Här träffas människor med gemensamma intressen för att titta på nyheter, prova på aktiviteter, tävla, titta på båtar och boka fiskeresor. Mässan har starka samarbetspartners inom företag, organisationer och skolor. Vidare har mässan ambitioner att öka intresset för sportfisket och främja fiskevård.

Ämnen


Möten i världsklass
Inspiration och kunskap, affärsmöjligheter och nya vänner. Stockholmsmässan är Nordens största mötesplats med ett 70-tal branschledande mässor och hundratals nationella och internationella kongresser, konferenser och evenemang varje år.
Vi ser fram emot att träffa dig!

Kontakter

Ronja Nyström

Ronja Nyström

Presskontakt PR- & Pressansvarig 070-789 42 86

Nordens största mötesplats

Stockholmsmässan är Nordens största mäss- och kongressanläggning med 70 000 kvm utställningsyta. Årligen arrangerar vi branschledande mässor samt nationella och internationella konferenser och event. Mäss- och kongressanläggningen är certifierade enligt ISO 20121 – hållbarhet vid evenemang.

Stockholmsmässan
Mässvägen 1
125 80 Stockholm
Sweden
Besök våra andra nyhetsrum