Gå direkt till innehåll
Burlesk succéshow till Stora Teatern

Pressmeddelande -

Burlesk succéshow till Stora Teatern

Med sin peppiga, burleska, feministiska och maffiga show har den australiensiska gruppen Hot Brown Honey gjort succé världen över. På ett hejdundrande sätt slåss de mot makten, krossar stereotyper, skapar eftertanke och peppar till förändring. På lördag 22 september är det göteborgarnas tur att drabbas av den positiva urladdning som är Hot Brown Honey!

Med inslag av bland annat burlesk, musik, dans, sång, poesi och komedi håller Hot Brown Honey publiken i ett varmt järngrepp under hela showen. Eller som de själva säger: ”the Honeys will make you laugh until you cry, clap until your hands bleed and shake every part of what your mama gave you!”

Showen är skapad av Kim “Busty Beatz” Bowers och Lisa Fa’alafi och den är uppbyggd som en kabaré, fylld med olika nummer, varav några är soloakter och några är maffiga ensemblenummer. I centrum av scenen finns en stor, upplyst bikupa och högst där uppe tronar föreställningens Queen Bee; Busty Beatz. Tillsammans med de övriga artisterna; Lisa Fa’alafi, Hope Haami Crystal Stacey, Ofa Fotu och Elena Wangurra remixar de hela systemet.

Hot Brown Honey spelar för utsålda hus runt om i världen; Sydney Opera House, Tiger Dublin Fringe, Auckland Pride Festival och Hull Freedom Festival för att bara nämna några platser. När de gör höstens turné med Riksteatern i Sverige är det första gången de spelar i Norden, efter att ha gästat den stora festivalen FRINGE i Edinburgh där de redan från första besöket för några år sedan har varit en utsåld snackis och måste-gå-på-föreställning.

HOT BROWN HONEY

Lördag 22 september kl 19
Stora Teatern

Info och biljetter på storateatern.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


Stora Teatern är Göteborgs stora scen för svenska och internationella gästspel. Här upplever du ett unikt program fullt av teater, musik, dans och nycirkus, varvat med intressanta och fördjupande samtal.

Kontakter

Linnéa Fredriksson

Linnéa Fredriksson

Presskontakt Kommunikation- och pressansvarig Kommunikation, press och marknadsföring 031 - 368 32 94

Stora Teatern är Göteborgs stora scen för svenska och internationella gästspel.

Här upplever du ett unikt program fullt av teater, musik, dans och nycirkus, varvat med intressanta och fördjupande samtal.

Stora Teatern
Kungsparken 1
411 36 Göteborg