Gå direkt till innehåll
Extraföreställning med Peter Jöback på Stora Teatern

Pressmeddelande -

Extraföreställning med Peter Jöback på Stora Teatern

Biljetterna till Peter Jöbacks konsert på Stora Teatern tog slut på några minuter! Nu är det klart att det blir en extrainsatt konsert, lördagen den 9 februari. Biljetterna är ute nu!

26 oktober släpptes Peter Jöbacks nya album Humanology. Det var 11 år sen hans senaste originalalbum och det var efterlängtat! Humanology gick rakt in på albumlistans 1a plats fysisk försäljning, 6a totalt. Nu tar artisten med sig de nya låtarna ut i rampljuset för en exklusiv konsert på Stora Teatern i Göteborg. Det är ingen underdrift att det är en unik chans att se en av Sveriges starkast lysande stjärnor framföra sitt nya material blandat med lite annat, på det sättet det gör sig bäst – LIVE.

EXTRAKONSERT

Lördag 9 februari kl 18.

Biljetter på storateatern.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


Stora Teatern är Göteborgs stora scen för svenska och internationella gästspel. Här upplever du ett unikt program fullt av teater, musik, dans och nycirkus, varvat med intressanta och fördjupande samtal.

Kontakter

Linnéa Fredriksson

Linnéa Fredriksson

Presskontakt Kommunikation- och pressansvarig Kommunikation, press och marknadsföring 031 - 368 32 94

Stora Teatern är Göteborgs stora scen för svenska och internationella gästspel.

Här upplever du ett unikt program fullt av teater, musik, dans och nycirkus, varvat med intressanta och fördjupande samtal.

Stora Teatern
Kungsparken 1
411 36 Göteborg