Gå direkt till innehåll
Helsingborgs stadsteater gästar Stora Teatern med relationsdrama av Helena von Zweigbergk

Pressmeddelande -

Helsingborgs stadsteater gästar Stora Teatern med relationsdrama av Helena von Zweigbergk

Föreställningen Anna och Mats bor inte här längre är en berättelse om kärlek och svårigheten att behålla gnistan i en relation. Men det är också en historia full av förtröstan. Vi möter paret Anna och Mats från Helena von Zweigbergks älskade romaner Ur Vulkanens mun och Anna och Mats bor inte här längre i en nyskriven pjäs i regi av Christian Tomner.

Det börjar med en resa till Sicilien. Anna och Mats och deras två barn. Anna och Mats är moderna makar och föräldrar. De vet hur de ska bete sig mot varandra. Ändå krånglar allt till sig. Det sista de vill är att göra sina barn illa. Ändå gör de det. Den där semestern på Sicilien blir ingen försonande resa. Han tystnar och hon förlorar sig i fantasier om den andre.

Anna och Mats bor inte här längre är en historia för alla som någon gång älskat. Det är lätt att känna igen sig i missförstånden, i känslan av att inte nå varandra och längtan efter kärlek. Livet har inte något facit och det är en insikt som lämnar ljusa strimmor av förtröstan och framtidstro.

Av: Helena von Zweigbergk, efter romanerna Ur Vulkanens mun och Anna och Mats bor inte här längre.

I rollerna: Gustav Berg, Cecilia Borssén, Tobias Borvin, Kajsa Ericsson, Nea Bonnevier, Christopher Lundberg och Lova Dahl.

Ett gästspel från Helsingborgs stadsteater.

HELSINGBORGS STADSTEATER / ANNA OCH MATS BOR INTE HÄR LÄNGRE

Tisdag 17 april kl 19
Stora Scenen

Info och biljetter på storateatern.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


Stora Teatern är Göteborgs stora scen för svenska och internationella gästspel. Här upplever du ett unikt program fullt av teater, musik, dans och nycirkus, varvat med intressanta och fördjupande samtal.

Kontakter

Linnéa Fredriksson

Linnéa Fredriksson

Presskontakt Kommunikation- och pressansvarig Kommunikation, press och marknadsföring 031 - 368 32 94

Stora Teatern är Göteborgs stora scen för svenska och internationella gästspel.

Här upplever du ett unikt program fullt av teater, musik, dans och nycirkus, varvat med intressanta och fördjupande samtal.

Stora Teatern
Kungsparken 1
411 36 Göteborg