Gå direkt till innehåll
Foto: Tom Jerry Boman
Foto: Tom Jerry Boman

Pressmeddelande -

Bob Hund bjuder in publiken att delta i albuminspelning

I vår släpps Bob Hunds nya album "0-100". Delar av albumet kommer spelas in live på Orionteatern med publikens hjälp.

Helgen som gick var inte vilken helg som helst, utan helgen v. 48. Ett i Bob Hund-sammanhang klassiskt datum. Bandet intog lördag och söndag Debaser Strand i Stockholm för dubbla konsertkvällar som också blev avrundning för deras jubileumsår vad huvudstaden beträffar. Men Bob Hund sover som bekant aldrig.

Redan i februari är bandet tillbaka för två nya konserter i Stockholm. Den här gången av lite annorlunda natur. 1-2/2 flyttar de in på Orionteatern för två specialkonserter som också fungerar som ett led i inspelningen av ny musik.

Bob Hund är nämligen i slutfasen av arbetet med att färdigställa sitt nya album som fått namnet "0-100" och som kommer att släppas i vår. Delar av albumet spelas in på Orionteatern där publiken bjuds in att delta i den kreativa processen.

– Vi brukar ofta tycka att våra låtar är bättre live ett år efter att de kommit ut, så vi tänkte lura oss själva och hoppas att det vi kommer vara där redan då, säger bandets gitarrist Conny Nimmersjö.

Utöver interaktiva elementet kommer kvällarna även bjuda på gästartister. Det blir alltså något helt annat än vanliga Bob Hund-konserter, om det nu finns något sådant. Två kvällar som bara händer där och då, men som kommer leva vidare som delar av Bob Hunds nionde album (beroende på hur man räknar).


0-100: En interaktiv konsert med Bob Hund


01 feb STOCKKHOLM, Orionteatern

02 feb  STOCKHOLM, Orionteatern


Biljetter släpps 5/12 kl 10.00 på www.orionteatern.se


Kontakt:

Pontus Sillrén, agent
+46 70 298 00 62
pontus@unitedstage.se

Liza Berthelsen, press och intervjuförfrågningar
+46 70 22 44 063
+46 8 470 51 62
liza@border.se

Presskontakt Orionteatern
Lisa Peterson-Berger
0702-789017
lisa@orionteatern.se

Ämnen

Kontakter

United Stage

United Stage

Presskontakt Press 08-555 700 00

Relaterat innehåll

Skandinaviens ledande turnéproducent och bokningsagentur för musikartister.

United Stage är Skandinaviens ledande turnéproducent och artistagentur för dagens och morgondagens stjärnor. United Stage representerar just nu över 300 artister och jobbar med mer än 5000 konserter per år i Sverige, Norge och Danmark.

United Stage
Box 11029
10061 Stockholm
Sverige