Gå direkt till innehåll
Broken Door släpper nya singeln With You

Pressmeddelande -

Broken Door släpper nya singeln With You

Idag släpps nya singeln "With You" från duon Broken Door som fortsätter sin musikaliska utveckling. Det är en otrolig resa duon gjort från första singeln Angel fram till dagens sound. Efter framgångarna med senaste singeln "Addicted", både på danslistan i Sverige och på radion i USA, har duon fått ny energi och har experimenterat fram det sköna internationella sound som singeln "With You" har.

Låtskrivaren Pier Schmid beskriver "With You": ”Det är en fantastisk känsla att ha någon i sin närhet som finns där för en. Någon som lyfter fram det positiva när det känns svårt, har lätt till skratt och som stöttar en. Det som till slut formade "With You" blev en hyllning till de personer som gör livet… bättre”.

Sångaren Tobias Östlund får frågan Vem är din stöttepelare? ”Mina närmaste vänner, men även låtar som man identifierar sig med. Jag har alltid känt mig trygg, eller sedd, eller förstådd när jag lyssnat på olika låtar i olika perioder av mitt liv… Musik är så kraftfullt och inkluderande. Den kan verkligen påverka hur vi känner oss och ge oss nya krafter att ta sig vidare…”

Lyssna på With You här >>

Intervjuer och promo:
Stefan Hallgren på Ninetone; stefan.hallgren@ninetone.com

Management och turneproducent: 
Dennis Karlsson på United Stage Artist; dennis@unitedstage.se

Ämnen

Kontakter

United Stage

United Stage

Presskontakt Press 08-555 700 00

Relaterat innehåll

Skandinaviens ledande turnéproducent och bokningsagentur för musikartister.

United Stage är Skandinaviens ledande turnéproducent och artistagentur för dagens och morgondagens stjärnor. United Stage representerar just nu över 300 artister och jobbar med mer än 5000 konserter per år i Sverige, Norge och Danmark.

United Stage
Box 11029
10061 Stockholm
Sverige