Gå direkt till innehåll
Loreen på exklusiv sommarturné 2018

Pressmeddelande -

Loreen på exklusiv sommarturné 2018

Med albumet ”Ride” tar Loreens musik en ny vändning där hon presenterar en ärligare sida av sig själv och låter publiken ta del av hennes väg till kreativ frihet. Sommaren 2018 ger hon sig ut på en exklusiv turné.

Under 2017 gick Loreen in i studion för att börja jobba på sitt andra fullängdsalbum "Ride". I september släpptes första smakprovet "71 Charger”, del ett i en trilogi där uppföljaren består av singeln ”I Hate The Way I Love You” och den avslutande delen består av fullängdsalbumet “Ride” som släpptes i november.

Med ”Ride” tar Loreens musik en ny vändning där hon presenterar en ärligare sida av sig själv och låter publiken ta del av hennes väg till kreativ frihet.

Loreen slog igenom med sin vinst i Eurovision Song Contest 2012. Vinnarlåten "Euphoria" blev en världshit som nådde förstaplatsen på topplistorna i hela 21 länder.

Samma år kom även kritikerrosade debutalbumet ”Heal” med singlarna "My Heart is Refusing Me" och "Crying Out Your Name”, och sedan dess har hon turnérat Europa runt med korta mellanlandningar i studion.

Här ser du Loreen sommaren 2018:

15 juni Stockholm, Mosebacke Terrassen

26 juni Göteborg, Liseberg

29 juni Barcelona, Pride Barcelona

30 juni Höganäs, Mat & Sommarfesten

28 juli Östersund, Storsjöyran

15 aug Göteborg, Europride

Mer information

Dennis Karlsson, turnéproducent

dennis@unitedstage.se

+46 70 440 41 12

Ämnen

Kontakter

United Stage

United Stage

Presskontakt Press 08-555 700 00

Relaterat innehåll

Skandinaviens ledande turnéproducent och bokningsagentur för musikartister.

United Stage är Skandinaviens ledande turnéproducent och artistagentur för dagens och morgondagens stjärnor. United Stage representerar just nu över 300 artister och jobbar med mer än 5000 konserter per år i Sverige, Norge och Danmark.

United Stage
Box 11029
10061 Stockholm
Sverige