Gå direkt till innehåll
​Nu är det klart – Easy Action återförenas på Sweden Rock 2019

Pressmeddelande -

​Nu är det klart – Easy Action återförenas på Sweden Rock 2019

Glamrocklegendarerna med Tommy Nilsson och Kee Marcello i spetsen dundrar in för en efterlängtad comeback nästa sommar. Easy Action kommer att framföra hela albumet ”That makes one” på Sweden Rock Festival, som äger rum i Sölvesborg den 5-8 juni.

Få band har påverkat glamrocken lika mycket som Easy Action. Stockholmarna tillsammans med finska Hanoi Rocks banade de väg för band som Mötley Crüe, Poison och Guns N' Roses.

Albumet "That makes one" får idag räknas som en riktig rockklassiker och många anser att den håller lika bra idag som när den kom 1986.

–Vi har förstått att under åren som gått har vi nått en helt ny publik och det är den jag för egen del är enormt nyfiken att träffa, säger Tommy Nilsson.

–När jag dör vill jag att min aska strös över åttiotalet, säger Kee Marcello med ett leende. –Jag älskar den här grejen.

Nu avslöjar bandet att man kommer göra en exklusiv comeback på festivalen Sweden Rock sommaren 2019. Den 7 juni går Easy Action ännu en gång upp på scen, med bland annat originalmedlemmarna Tommy Nilsson, Kee Marcello och gitarristen Chris Lind.

Kee Marcello gjorde senare karriär i Europe och Tommy Nilsson fick en storartad solokarriär med bland annat låtarna “En dag” och “Öppna din dörr”. Nu förenas de ännu en gång på scen!

Easy Action sommaren 2019:

7 juni Sölvesborg, Sweden Rock Festival


Easy Action 2019 är: 

Tommy Nilsson - sång

Kee Marcello - gitarr

Chris Lind - gitarr

Nalle Påhlsson - bas

Jörgen Ingeström - keyboards

Björn Höglund - trummor

Kontakt:

Lars Rixon, United Stage
rixon@unitedstage.se
08-555 70000

Ämnen

Kontakter

United Stage

United Stage

Presskontakt Press 08-555 700 00

Relaterat innehåll

Skandinaviens ledande turnéproducent och bokningsagentur för musikartister.

United Stage är Skandinaviens ledande turnéproducent och artistagentur för dagens och morgondagens stjärnor. United Stage representerar just nu över 300 artister och jobbar med mer än 5000 konserter per år i Sverige, Norge och Danmark.

United Stage
Box 11029
10061 Stockholm
Sverige