Gå direkt till innehåll
US och humorkollektivet SEMST i samarbete – bjuder in till presskonferens

Pressmeddelande -

US och humorkollektivet SEMST i samarbete – bjuder in till presskonferens

På fredag klockan 18:30 kommer SEMST i en direktsänd pressträff förklara allt. Precis allt.

Efter fyra utsålda turnéer växlar Branne Pavlovic, Ahmed Berhan och Jonatan Unge upp och kastar sig handlöst in i ett samarbete med United Stage Artist.

De har kallats kulturella provokatörer och rubrikerna har varit svarta. SEMST har aldrig haft som mål att stryka medhårs. Den nya tidens komiker som med intellekt och närvaro byggt upp en trogen skara fans genom åren. Ständigt har de flyttat gränsen för vad som egentligen är okej.

Som första humorgrupp inleder nu SEMST ett samarbete med United Stage Artist. Vad som kommer hända vet kanske någon men humortrion kommer i en direktsänd presskonferens förklara allt. Det blir en klassisk pressträff med stolar, bord och mikrofoner.


Pressträff med SEMST

14 december 18:30
Åsögatan 142, Stockholm

Kom i tid, det kan bli fullt.
Det hela sänds också live via SEMSTs Facebooksida.

OSA till sanna@unitedstage.se


Om SEMST

SEMST är en komikertrio som huvudsakligen sysslar med stand-up bestående av Branne Pavlovic, Ahmed Berhan och Jonatan Unge. Trion har sedan 2014 gjort hundratals föreställningar över hela landet och jobbat tillsammans med bland annat SVTs Släng dig i brunnen och tv-kanalen Comedy Central.  


Kontakt: 

Sanna Brandelius, Agent United Stage
sanna@unitedstage.se
073-8187750

Ämnen

Kontakter

United Stage

United Stage

Presskontakt Press 08-555 700 00

Relaterat innehåll

Skandinaviens ledande turnéproducent och bokningsagentur för musikartister.

United Stage är Skandinaviens ledande turnéproducent och artistagentur för dagens och morgondagens stjärnor. United Stage representerar just nu över 300 artister och jobbar med mer än 5000 konserter per år i Sverige, Norge och Danmark.

United Stage
Box 11029
10061 Stockholm
Sverige