Pressmeddelande -

Äntligen samarbetar DJ Black Moose, Erik Lundin, Leslie Tay och Finess

DJ Black Moose samarbetar med Erik Lundin, Leslie Tay och Finess på nya singeln ”Titta På Mig Nu”. Trots att de i flera år har snackat om ett samarbete är det här deras första officiella låt tillsammans. Låten är producerad av John Alexis som tidigare jobbat med artister som Tove Styrke, Cherrie, Sabina Ddumba, Ana Diaz, Norlie & KKV.

Lyssna på nya singeln här. Musikvideon släpps även idag och finns längst ned i texten. 

”Titta På Mig Nu” handlar om precis det – att vara stolt över att man har lyckats även om vägen dit varit lång och stundtals tung. ”För mig så handlar låten om framgång. Vi har tagit den långa vägen när det kommer till musik det har inte varit enkla vägar. En lång process som vi alla gått igenom. Och... titta på oss nu.” säger DJ Black Moose. 

Erik Lundin fyller i: ”Jag har också gjort en lång resa, även om jag alltid hållit mig i skolan och alltid försökt hålla mig i skinnet så har ändå fattigdom påverkat mig mycket. Som jag säger i början av versen: ”När livet går åt skogen börja beckna kantareller”. Det är så det är, gör det bästa av situationen spelar ingen roll vad det är för någonting. Människan brukar inte lägga sig ner och dö utan brukar oftast ställa sig upp på ett eller annat sätt. Man klarar av mer än vad man tror när man inte ger upp. Den som ställer sig upp efter varje gång man ramlar är den som vinner förr eller senare... Det är det de handlar om”.

”Titta på mig nu är väl en lavett i ansiktet på alla dom som sa att vi inte kunde lyckas med våra drömmar. Eller som har försökt sätta käppar i hjulet för oss. I låten hyllar vi oss själva för att vi har tagit oss hela den här vägen. Titta på oss nu.”Leslie Tay

”Låten är ett svar till alla de som tvivlade, men samtidigt en bekräftelse på att hard work pays of. Det jag mest vill säga med låten är att aldrig sluta drömma.” – Finess

För Pa Musa (aka. DJ Black Moose) har musiken alltid varit en del av hans liv. Hans pappa jobbade som DJ och redan som barn spelade han så mycket på sin pappas vinylspelare att nålen gick sönder. Som tonåring fortsatte han att DJ:a på fritidsgårdar och är idag en av Sveriges främsta i sin genre. DJ Black Moose är den enda som har utnämnts till Årets DJ tre år på raken av Kingsize (2013, 2014, 2015) och han var DJ för P3-programmet ”En Kärleksattack på Svensk HipHop” tillsammans med välkända journalisten Ametist. Han har även turnerat tillsammans med Fat Joe och öppnat för internationella världsstjärnor som Wiz Khalifa, 50 Cent och Mos Def.

Nya singeln ”Titta På Mig Nu” är den fjärde att släppas från hans efterlängtade debutalbum ”Motgång & Framgång” som kommer senare i år. Singeln följer upp de tidigare släppta låtarna ”20 Lax” med Michel Dida, Ozzy och Jelassi, ”Vad Du Vill” med Jireel och Lamix samt ”iPhone” tillsammans med Denz och Mwuana. Precis som albumtiteln antyder har DJ Black Moose mött på en hel del motgångar i sitt liv. Som tonåring hamnade han i fel sällskap vilket resulterade i två års fängelse. Domen blev ett uppvaknade och han valde att lämna det kriminella livet bakom sig. Nu tillbringar han flera dagar i veckan som mentor för ungdomar och föreläser även på anstalter runtom i landet.
”När jag inte jobbar med musik så motiverar jag ungdomar, inte bara i Stockholm utan runt om i Sverige och föreläser. Vi jobbar med att ge stöd till ungdomar för att de inte ska hamna på fel bana som jag gjorde när jag var yngre. Jag hade två saker, fotboll och musiken. Vissa av dem här kidsen har inte det. Men tillsammans med mina kollegor kan vi erbjuda dem att jobba med musik, eller om de är talangfulla i basket eller fotboll, hjälpa dem att hitta ett lag. Istället för att stå och hänga i centrum och göra dumheter. De e de.”

Ämnen

  • Konst, kultur, underhållning

Regioner

  • Stockholm

Warner Music International, a leading company in national and international repertoire operates through numerous international affiliates and licensees in more than 50 countries. With its broad roster of new stars and legendary artists, Warner Music Group is home to a collection of the best-known record labels in the music industry including Asylum, Atlantic, Bad Boy, Cordless, East West, Elektra, Lava, Maverick, Nonesuch, Parlophone, Reprise, Rhino, Roadrunner, Rykodisc, Sire, Warner Bros. and Word. Warner Music Group also includes Warner/Chappell Music, one of the world's leading music publishers.

Kontakter

Ellen Fjæstad

Presskontakt Product & Promotion Manager Giant/Domestic 0707754571

Darren Edwards

Presskontakt International Promotion Manager International Promotion, Nuclear Blast and Roadrunner Records 08-7522604