Pressmeddelande -

Sanna Nielsen släpper singeln "Det vänder nu"

Efter två singlar som båda varit av lite lugnare karaktär drar nu Sanna upp tempot med nya singeln ”Det vänder nu”, en låt som hon har en speciell kärlek till.

”'Det vänder nu' ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Det var så oerhört skönt att spela in den här låten. Att vara positiv och känna att det är vi som har framtiden i våra händer. Vi kan göra något bra av den. Varje dag läser man i tidningen om fruktansvärda saker som händer i världen och vi behöver vara medvetna om det så vi kan förstå och bidra till förändring, men jag tror också på att öppna ögonen och se att det finns mycket fint också. Kärleken runt oss är enorm och den får vi inte heller glömma. Att se det som också är bra ger hopp och det är vad jag vill säga om 'Det vänder nu'”

Låten har Sanna skrivit tillsammans med David Lindgren-Zackarias och Anders Petterson.

Tempot för Sanna är extra högt på alla plan just nu då hon snart åker iväg till Portugal för att kommentera Eurovision för de svenska TV tittarna och dessutom är hon mitt uppe i förberedelserna för sommarens Allsång på Skansen som hon för tredje året i rad programleder. 

Den 27 maj kan vi se henne framträda med nya låten i TV4 Nyhetsmorgon.

Lyssna på "Det vänder nu" här.

Ämnen

  • Konst, kultur, underhållning

Regioner

  • Stockholm

    

   

Warner Music International, a leading company in national and international repertoire operates through numerous international affiliates and licensees in more than 50 countries. With its broad roster of new stars and legendary artists, Warner Music Group is home to a collection of the best-known record labels in the music industry including Asylum, Atlantic, Bad Boy, Cordless, East West, Elektra, Lava, Maverick, Nonesuch, Parlophone, Reprise, Rhino, Roadrunner, Rykodisc, Sire, Warner Bros. and Word. Warner Music Group also includes Warner/Chappell Music, one of the world's leading music publishers.

Kontakter

Ellen Fjæstad

Presskontakt Product & Promotion Manager Giant/Domestic 0707754571

Darren Edwards

Presskontakt International Promotion Manager International Promotion, Nuclear Blast and Roadrunner Records 08-7522604