Skip to main content

Naod levererar melodisk trap och magiskt flow i nya singeln "Mina bandz"

Press Release   •   Apr 12, 2018 18:00 -12

Foto: Ollie Nordh.

Idag släpps Naods nya singel “Mina bandz”. Med melodisk trap och ett unikt magiskt flow så är låten den första delen av ett debutalbum som kommer att släppas till hösten.

Naod är artisten från Rågsved som inte kan göra något halvdant - han går alltid in med 100%. Med ett fokus på att ständigt bli bättre, ständigt utmana sig själv, ständigt sätta nya mål och aldrig vara nöjd så har han sedan dagen han bestämde sig för att satsa på musiken arbetat i studion varje dag - ofta in på småtimmarna. Startskottet var då Naods farbror dog och Naod isolerade sig med ett block och en penna. Han skrev 113 verser på en vecka. Sedan dess har Naod inte slutat skriva, sjunga, rappa och producera.

“Jag skapar hela tiden. Min omgivning inspirerar mig och jag kan lätt fastna på smågrejer. Små detaljer som någon annan kanske inte ens skulle lägga märka till kan jag gå och tänka på en hel dag. Min musik fungerar då som en slags terapi där jag skriver av mig, där jag får ut allt som annars aldrig skulle sluta snurra runt i mitt huvud” - säger Naod. Han fortsätter:

‘Mina bandz’ handlar inte bara om pengar, det är snarare en motivationslåt som är skapad för att sprida glädje och inspiration. Jag hoppas att den får lyssnaren att bli peppad och känna: ‘Yes! Let’s go get our bandz.’”

Naod är förutom den nya singelreleasen även aktuell som förband till  Giggs på Debaser Strand på tisdag [17.4].

     

      
Presskontakt:
Julia Carlsson | PR Manager | Amuse
+46793487166 | julia@amuse.io

Amuse provides free music distribution to independent artists around the world. After making sure the music is available to listeners and fans around the world, Amuse use data to identify potential hit tracks and talented artists that can be helped to grow even faster. 

Comments (0)

Add comment

Comment

Agree With Privacy Policy