Skip to main content

Naod släpper melodiska traplåten "Dra"

Press Release   •   May 31, 2018 22:22 -12

Foto: Ollie Nordh.

Naod är artisten från Rågsved som inte kan göra något halvdant - han går in med 100%. Med ett fokus på att ständigt bli bättre, ständigt utmana sig själv, ständigt sätta nya mål och aldrig vara nöjd så har han sedan dagen han bestämde sig för att satsa på musiken arbetat i studion varje dag - ofta in på småtimmarna. Sedan dess har Naod inte slutat skriva, sjunga, rappa och producera.

Naod har fortsatt skapa musik på löpande band och finslipat sitt sound. Nu är han aktuell med nya singeln “Dra”. Med melodisk trap och ett magiskt flow så är låten den andra delen av ett debutalbum som kommer att släppas till hösten.

‘“Dra” handlar om att gå vidare från något negativt. Ett förhållande, ett jobb, eller vad som helst. Låten handlar om en förlust, men om hur man vänder det negativa till något positivt. När man väl går vidare så har man gjort något positivt av den negativa situationen” säger Naod om sin nya singel.

Med en skön vibe och melodiska rytmer så levererar Naod en somrig låt med lekfulla textrader.

Lyssna på: Naod - Dra.

Amuse provides free music distribution to independent artists around the world. After making sure the music is available to listeners and fans around the world Amuse use data to identify potential hit tracks and talented artists that can be helped to grow even faster. 

Comments (0)

Add comment

Comment

Agree With Privacy Policy