Thule Group

Case Logic Folio Draait 360 Graden Rond

Press Release   •   Sep 08, 2014 16:03 CEST

Roterende Folio for iPad® Air laat je zelf je kijkhoek kiezen

De Rotating Folio for iPad® Air van Case Logic combineert bescherming met een strak uiterlijk en licht gewicht. Met zijn nauwsluitende hard-kunststoffen buitenkant, kan de Rotating Folio 360 graden ronddraaien zodat je zowel in landscape- als portrait-modus kunt werken. Zo laat de case de gebruiker elke mogelijke kijkhoek kiezen.

De zachte, suède-achtige binnenkant voelt niet alleen luxe aan, maar beschermt de tablet ook bij vervoer en tegen stof. De Folio laat zich verder makkelijk met één klik sluiten, laat poorten en knoppen vrij en heeft een automatische, magnetische wake/sleep-functie. 

“Sommige iOS en Android apps zijn het beste in liggend en andere in staand formaat te gebruiken. Deze nieuwe Folio-case biedt die veelzijdigheid, maar biedt tegelijkertijd een strak design dat bij de moderne tablets past,” zegt Eric Hassett, Category Manager voor Case Logic Tablet Cases.


Over Case Logic

Case Logic (een merk van de Thule Group) ontwikkelt al meer dan 30 jaar slimme oplossingen en tech-accessoires voor iedereen die veel onderweg is. Van aktentassen tot laptop sleeves en van messenger bags tot cameratassen; Case Logic producten maken het leven makkelijker, waar je ook gaat. Voor meer informatie: www.caselogic.com