Thule Group

Chariot heet voortaan Thule

Press Release   •   Aug 28, 2013 12:15 CEST

Thule kinderkarren basis voor nieuwe productcategorie ‘Active with Kids’.

Op 1 oktober bundelen twee sterke outdoor-merken hun krachten. Chariot Carriers, al meer dan 20 jaar ’s werelds grootste producent van multifunctionele kinderkarren, gaat verder onder de naam Thule en legt daarmee het fundament voor een nieuwe Thule-productcategorie: ‘Active with Kids’. De nieuwe categorie is de volgende logische stap voor Thule om een actief leven mogelijk te maken – met de hele familie.

Thule begrijpt de passies en wensen van de actieve lifestyleconsument beter dan wie dan ook. Al meer dan 70 jaar helpt Thule consumenten bij het vervoeren van sport- en outdoor-artikelen naar hun favoriete plek. In 2013 neemt Thule de volgende logische stap door hen te helpen met het vervoeren van hun kostbaarste bezit – hun kinderen – tijdens hun avonturen en belevingen.

De Chariot-familie, die al sinds 2011 onderdeel is van Thule Group, gaat voortaan door het leven als Thule Chariot. Dit is een van de eerste stappen in Thule’s entree in deze nieuwe productcategorie ‘Active with Kids’. Thule’s 70-jarige ervaring in het ondersteunen van een actief leven vormt hiervoor een solide basis.

De eerste rebranded kinderkarren zullen getoond worden op Eurobike 2013, ’s werelds grootste fietsbeurs in het Duitse Friedrichshafen die 28 augustus van start zal gaan. In verband met de beurs zal Thule tevens een groot assortiment van andere nieuwe producten onder het Thule-thema ‘Bring your life’ introduceren. Een aantal van deze nieuwe producten behoren tot de categorie ‘Active with Kids’.

Thule op Facebook: www.facebook.com/thulebringyourlife

Thule op YouTube: www.youtube.com/thule

De Thule Group Press Room (productfoto’s en meer info): 
http://www.thulegroup.com/press


Over Thule Group

Thule Group is wereldmarktleider op het gebied van producten waarmee mensen alles van waarde op betrouwbare, veilige en stijlvolle wijze kunnen vervoeren. Onder het motto Active Life, Simplified biedt Thule Group producten in vier marktsegmenten: Outdoor (uitrusting en dragers voor fiets-, water- en wintersport, dakboxen, fietstrailers en wandelwagens), Bags (laptop- en cameratassen, rugzakken, fietstassen etc.), Towing (trekhaken en aanhangers) en Work Gear (ladderdragers, gereedschapskisten etc.). Thule Group heeft ca. 3400 medewerkers in meer dan 50, over de hele wereld verspreide, productiefaciliteiten en verkoopkantoren. De omzet in het jaar 2012 bedroeg 5,8 miljard Zweedse Kronen. Lees meer op www.thulegroup.com