Epson België

De SureColor SC-S80600-printer is nu Pantone-gecertificeerd

Persbericht   •   nov 21, 2016 09:30 CET

De 10-kleuren SC-S80600-printer biedt nu 98,2% nauwkeurige PANTONE solid coated-kleurenreproductie

Epson kondigt met genoegen aan dat het topmodel van de SureColor signage serie – de 10-kleuren SC-S80600 – 98,2% van PANTONE solid coated-kleuren kan produceren1 op grond van het PANTONE MATCHING SYSTEM®, zoals geëvalueerd en gecertificeerd door Pantone.

Hierdoor is de printer een bijzonder aantrekkelijke optie voor sign makers, ontwikkelaars en organisatoren van evenementen die verzekerd willen zijn dat het uiteindelijke signmateriaal precies overeenkomt met het oorspronkelijke ontwerp.

Richard Barrow, senior productmanager bij Epson Europe, zegt: 'Pantone is de onbetwiste standaard voor kleurprecisie, iedereen zal dat beamen. Het is daarom voor ons buitengewoon belangrijk dat we kunnen aantonen dat we 98,2% nauwkeurige Pantone-steunkleuren kunnen bieden. Dit biedt de SC-S80600 een enorm voordeel in zijn speelveld en zal potentiële kopers geruststellen dat hun designs er in werkelijkheid even geweldig zullen uitzien als op een computerscherm.'

De SC-S80600 is Epson´s topmodel uit de signage serie, uitgerust met de nieuwste generatie dubbele Epson PrecisionCore TFP-printkoppen en maakt gebruik van Epson UltraChrome GS3-inkten met een nieuwe samenstelling. De printer is ontworpen voor duurzame en hoogwaardige resultaten bij hoge snelheden voor de meest veeleisende signagetoepassingen, plus een aantal gespecialiseerde toepassingen die optimale resultaten en levendige kleuren vereisen.

1. Getest in de 1440 x 1440 dpi 36 pass-modus, op ILFORD Nano Solvent Premium Photo Paper Gloss.

Over Epson
Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van innovatie en toegewijd om de visie en verwachtingen van klanten op het gebied van printing, visuele communicatie, kwaliteit van leven en productie te overtreffen. Het productassortiment van Epson bestaat uit inkjetprinters, printsystemen, 3LCD-projectoren, industriële robots, multimediabrillen en sensorsystemen die zijn gebaseerd op compacte, energiebesparende en nauwkeurige technologieën.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd bijna 73.000 werknemers in 91 bedrijven en is trots op zijn bijdrage aan de gemeenschappen waarin de groep actief is en zijn voortdurende inspanningen om de milieubelasting te beperken.

http://global.epson.com/


Over Epson Europe

Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1.700 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2015 een omzet van 1.577 miljard euro. 

 http://www.epson.eu


Ecologische Visie 2050 
http://eco.epson.com/