Epson België

Epson Belux benoemt Mark Dreesen tot Account Manager Pro Graphics

Persbericht   •   okt 22, 2014 15:40 CEST

Zaventem, 22 oktober 2014 – Epson Belux benoemt Mark Dreesen als Account Manager Pro Graphics in België en Luxemburg. Dreesen brengt een rijke ervaring mee op het vlak van grootformaatprinters en de signmarkt die hij opdeed bij FujiFilm en SAi Europe. Als geen ander kent hij vanuit zijn vorige functies de verzuchtingen van de eindklant. Bij Epson zal hij instaan voor de contacten met de dealers en distritubeurs van grootformaatprinters, signage en professionele SureLab oplossingen waarmee de fotoproductiehandel, onafhankelijke fotowinkels, evenementfotografen, minilabs, copyshops die hoogwaardige panoramische beelden, wenskaarten of gecombineerde printopdrachten op aanvraag moeten afdrukken.  

Mark Dreesen (53 jaar) werkte bijna 20 jaar voor FujiFilm en raakte er als technical adviser en later als product specialist grootformaatprinters door en door vertrouwd met de eisen die professionals stellen aan kwaliteitsvolle afdrukken. In 2012 maakte hij de overstap naar SAi Europe, een leverancier van professionele software voor de sign-, digital printing en screen-printingmarkt waar hij verantwoordelijk was voor de ondersteuning van de diverse oplossingen bij klanten.

“De digitalisatie en professionalisering van de grafische markt evolueert razendsnel”, licht Dreesen toe. “Afhankelijk van de specialisatie van de klant hoop ik hen te kunnen ondersteunen bij hun zoektocht naar de voor hen geschikte oplossing. Het omvangrijke Epson aanbod grootformaatprinters biedt ongekende mogelijkheden voor professionele klanten. Het is echter belangrijk om goed te luisteren en hen te gidsen naar een oplossing die het meest aansluit op datgene waar zij naar op zoek zijn. Ik ben er dan ook van overtuigd dat ik mijn bijdrage zal kunnen leveren aan het succes van Epson in België en Luxemburg.”

Over Epson
Epson is wereldleider op het gebied van imaging en innovatie en heeft een uitgebreid productassortiment van inkjetprinters en printersystemen, 3LCD-projectoren en industriële robots en andere microapparatuur. Epson streeft ernaar de visie van klanten over de hele wereld te verbreden en biedt klanten in het bedrijfsleven, de handel en industrie een hoge waarde op basis van compacte, energiezuinige en nauwkeurige technologieën.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd meer dan 73.000 werknemers in 94 bedrijven, en is trots op zijn continue bijdrage aan het milieu in het algemeen en de gemeenschappen waarin de groep actief is.

http://global.epson.com/

Over Epson Europe
Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1.655 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2012 een omzet van 1.540 miljard euro. http://www.epson.eu

Ecologische Visie 2050 
http://eco.epson.com/