Epson België

Epson kiest voor Whizpr

Persbericht   •   mei 03, 2016 09:30 CEST

Zaventem, 3 mei 2016 - Epson kiest voor Whizpr als nieuwe public relations partner. Epson is tot op heden voornamelijk gekend voor zijn projectoren, printers en scanners voor thuisgebruik. Nochtans investeerde Epson de afgelopen jaren enorm in de ontwikkeling van innoverende inkjet technologie voor bedrijven. Technologie die een meetbare impact heeft op zowel de productiviteit, kost-efficiëntie als ecologische voetafdruk van bedrijven. Het is dus niet enkel buitengewoon voordelige technologie, maar het helpt bedrijven voortgang te boeken op weg naar de toekomst.

Ambities

Recente IDC cijfers tonen aan dat het aantal aanwezige inkjet printers op de werkvloer jaarlijks zo’n 13 % zal groeien (tov. 2 % jaarlijkse groei voor laser printers). Dankzij de continue investeringen in onderzoek en ontwikkeling, is Epson klaar om een belangrijke rol te spelen in deze groei. Epson wil eveneens bedrijven bijstaan bij het behalen van hun milieudoelstellingen en tegelijkertijd geld te laten besparen. De producten worden zo ontwikkeld dat zij tijdens de gehele levensduur schoner en groener zijn, van fabricage tot logistiek, tot en met energiegebruik, gebruik van verbruiksmaterialen en recycling.

Om de bedrijfswereld te overtuigen van hun toegevoegde waarde kiest Epson voor Whizpr als nieuwe public relations partner. Voor verdere vragen over Epson en hun toekomstplannen, aarzel niet contact op te nemen met: 

Chris Van den Broeck
Account Director integrated communications
+32 473 31 26 55

Eef Leroy
Content Manager
+32 497 32 63 42

Daan Krauss
Content Manager
+32 477 32 29 58

Over Epson
Epson is wereldleider op het gebied van imaging en innovatie en heeft een uitgebreid productassortiment van inkjetprinters en printersystemen, 3LCD-projectoren en industriële robots en andere microapparatuur. Epson streeft ernaar de visie van klanten over de hele wereld te verbreden en biedt klanten in het bedrijfsleven, de handel en industrie een hoge waarde op basis van compacte, energiezuinige en nauwkeurige technologieën.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd meer dan 73.000 werknemers in 94 bedrijven, en is trots op zijn continue bijdrage aan het milieu in het algemeen en de gemeenschappen waarin de groep actief is.

http://global.epson.com/

Over Epson Europe
Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1.700 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2013 een omzet van 1.517 miljard euro. 

http://www.epson.eu

Ecologische Visie 2050 
http://eco.epson.com/

Over Whizpr
Whizpr is een geïntegreerd Benelux communicatiebureau, gespecialiseerd in content strategies en community building via persrelaties, social media en multi-platform influencers. 

http://www.whizpr.be