Thule Group

Stevig en veilig vervoer makkelijk gemaakt met Thule RaceWay fietsdrager voor op de achterklep

Press release   •   Aug 29, 2013 10:00 CEST

Veel fietsers zijn op zoek naar een goede fietsendrager die goed past op hun voertuig. En omdat fietsen steeds exclusiever en kostbaarder worden, is er ook vraag naar stevigere vergrendeling tussen de drager en auto. De nieuwe fietsdrager voor op de achterklep, Thule RaceWay, is het antwoord op al deze wensen.

Moderne fietsen zijn er in veel stijlen en vormen. Dit kan een uitdaging zijn voor traditionele  hangende dragers. De Thule RaceWay pakt dit probleem aan door iets meer ruimte tussen de armen te laten, terwijl de gebruiksvriendelijkheid en stevige pasvorm wordt gewaarborgd voor praktisch iedere fiets. Thule heeft ook gedacht aan de veiligheid door een kabelslot aan de drager toe te voegen.

“Fietsen is de laatste jaren sterk in populariteit toegenomen en veel enthousiaste liefhebbers hebben ernaar uitgekeken een fietsdrager te vinden die past bij hun kwalitatief hoogwaardige uitrusting. Ik denk dat we de juiste snaar hebben geraakt met de Thule RaceWay. Het is niet alleen een oplossing in de zoektocht naar veiligheid, maar ook een drager die erg gemakkelijk te monteren en op te bergen is,” zegt Eric Norling, International Product Manager Bike.

De Thule RaceWay is erg eenvoudig te installeren, ongeacht het autotype. De gedetailleerde instructies en de gepatenteerde FitDial garanderen de perfecte fit. Zoek het nummer dat overeen komt met het automodel in de Thule Fit Guide en stel de drager in om de juiste hoek te krijgen. Door een innovatief vergrendelend kabelsysteem met aanspanningsmechanisme te gebruiken, en niet meer de veel gebruikte nylon banden, wordt de drager stevig vastgemaakt aan de auto. Omdat kabels niet rekken, zoals banden, bieden ze een stabiele manier om het rek op het voertuig te bevestigen. Het opbergen is net zo eenvoudig gemaakt aangezien de Thule RaceWay volledig inklapbaar is. En wanneer je ze niet gebruikt, rollen de kabels zich op in de fietsdrager.

De Thule RaceWay is verkrijgbaar in twee versies – de een geschikt voor twee fietsen en de ander voor drie fietsen.

Feiten – Thule RaceWay

  • Sure-Tight™ bevestigingskabels met aanspanningsmechanisme zorgen voor maximale bevestingsveiligheid van uw voertuig
  • Gepatenteerde FitDial™ garandeert een “perfect fit” op uw voertuig
  • Gegoten rubber pads zorgen voor stevige grip op het voertuig en beschermen tegen krassen
  • Gepatenteerde No-Sway™ cages kooien voorkomen fiets-op-fiets of fiets-op-voertuig contact
  • Smalle armen dragen een verscheidenheid aan fietsframes inclusief kleinere kinderfietsen. Ze vouwen in wanneer ze niet in gebruik zijn
  • Afsluitbaar fiets-op-drager en drager-op-voertuig (sloten inbegrepen)
  • Vouwt plat voor eenvoudig vervoer en gemakkelijke opslag

Thule op Facebook: www.facebook.com/thulebringyourlife

Thule op YouTube: www.youtube.com/thule

Over Thule

Het merk Thule is opgericht in Zweden in 1942. Het is uitgegroeid tot een wereldwijd premium-merk. Onder het motto ‘Bring your life’ biedt Thule een breed assortiment van producten die het vervoer van materiaal en uitrusting veilig, stijlvol en eenvoudig maken. Dak- en fietsdragers, dragers voor water- en wintersportuitrusting, dakkoffers, accessoires voor recreatievoertuigen, paarden- en botentrailers, sneeuwkettingen, bagagetassen en fietstassen zijn slechts enkele voorbeelden van wat Thule momenteel te bieden heeft. Thule is het grootste merk van de Thule Group. Meer informatie is te vinden op www.thule.com.