Thule Group

The Way I Roll, de fietsfilms van Thule en Peter Sutherland, op prestigieus Bicycle Film Festival New York

Press Release   •   Jun 10, 2013 12:29 CEST

“The Way I Roll” is een serie korte films van Thule, geregisseerd door de bekende fotograaf en regisseur van action sports-films Peter Sutherland. Het selectiecomité van het prestigieuze Bicycle Film Festival New York selecteerde de serie voor vertoning op het filmfestival op 28 juni in Eventi Open Air Plaza. De films gaan over zes mannen en vrouwen die een centrale rol spelen in de fietscultuur en biedt een blik in hun leven met en rond de fiets.

Het Bicycle Film Festival brengt de nog steeds groeiende fietscultuur naar de massa. De eerste editie van het festival vond plaats in New York in 2001 en het festival kende inmiddels edities in meer dan 50 steden wereldwijd. Het festival heeft geen jury; het belicht de meest progressieve films van internationale fietsfans en filmmakers.

“Alle steden die naar de toekomst kijken, zijn druk bezig om fietsvriendelijker te worden. Achter de schermen is er een grote groep mensen die de dialoog over dit issue op gang heeft gebracht en gehouden door hun passie voor fietsen. The Way I Roll gaat over die passie en die mensen”, aldus Brendt Barbour, oprichter van het Bicycle Film Festival.

De films zijn gemaakt voor de lancering van Pack ‘n Pedal, een nieuwe reeks bagageracks en fietstassen van Thule voor zowel de stad als outdoor-tochten.

Dit jaar wordt het Bicycle Film Festival New York gehouden in Eventi Open Air Plaza van 26 tot 30 juni. Thule Pack ‘n Pedal is in Belgie verkrijgbaar bij geselecteerde fietsspeciaalzaken.

Over Thule
Het merk Thule is opgericht in Zweden in 1942. Het is uitgegroeid tot een wereldwijd premium-merk. Onder het motto ‘Bring your life’ biedt Thule een breed assortiment van producten die het vervoer van materiaal en uitrusting veilig, stijlvol en eenvoudig maken. Dak- en fietsdragers, dragers voor water- en wintersportuitrusting, dakkoffers, accessoires voor recreatievoertuigen, paarden- en botentrailers, sneeuwkettingen, bagagetassen en fietstassen zijn slechts enkele voorbeelden van wat Thule momenteel te bieden heeft. Thule is het grootste merk van de Thule Group. Meer informatie is te vinden op www.thule.com.Lees meer op www.thulegroup.com