Thule Group

Thule breidt zijn Active with Kids categorie uit met de Thule Urban Glide

Press Release   •   Sep 11, 2014 11:12 CEST

De Thule Urban Glide is een all-around sportkinderwagen. Dankzij een strak en lichtgewicht design is deze kinderwagen perfect voor een wandeling door de stad, maar ook voor ouders die graag hardlopen.  De Thule Urban Glide is onderdeel van Thule’s productcategorie Active with Kids, een serie producten voor ouders met een actieve lifestyle. De Thule Urban Glide is licht van gewicht, elegant, maar toch stabiel. De kinderwagen komt in drie verschillende kleuren, in een versie voor een of twee kinderen en zal deze herfst op de markt verschijnen.

De Thule Urban Glide beschikt over features die belangrijk zijn voor zowel ouders als kinderen, zoals een verstelbare ergonomische stuurstang, een voetrem, een verstelbare zonnekap waar je doorheen kan kijken zodat je je kindje kunt blijven zien. Een voorwiel dat vast te zetten is, maar ook als zwenkwiel kan worden gebruikt, achterwielophanging voor een soepele en comfortabele rit en een gewatteerd zitje dat te verstellen is tot een bijna horizontale slaappositie. De Thule Urban Glide is met één hand op te vouwen en is compact op te bergen en te vervoeren.

Optionele accessoires zijn onder andere de adapter voor autostoeltjes van verschillende merken. Ook zijn er de Snack Tray, de Rain Cover en een Mesh Cover.

Kenmerken - Thule Urban Glide 1 (voor 1 kind):

Gewicht: 10,5 kg
Afmetingen (opgevouwen): 87.5x53x35 cm (lengte, breedte, hoogte)
Kleuren: Dark Shadow (grijs), Mars (rood) en Thule Blue (lichtblauw)
Verkrijgbaar in de winkels vanaf 1 oktober 2014

Kenmerken - Thule Urban Glide 2 (voor 2 kinderen):

Gewicht: 14 kg
Afmetingen (opgevouwen): 87.5x78x35 cm (lengte, breedte, hoogte)
Kleuren: Dark Shadow (grijs), Mars (rood) en Thule Blue (lichtblauw)
Verkrijgbaar in de winkels vanaf 1 maart 2015

Thule Glide voldoet aan de volgende veiligheidsstandaarden:EN 1888, ASTM F833, Health Canada SOR/85-379

Thule Urban Glide is onderdeel van de Thule Active with Kids Sports Series. Een ander product uit deze categorie is de multifunctionele kinderwagen, de Thule Chariot, en eerder dit jaar werd deze categorie uitgebreid met een nieuw kinderzitje voor achterop de fiets, de Thule RideAlong en de fietskar, de Thule Coaster

De Thule Urban Glide is voor baby’s tussen de 0-6 maanden geschikt om mee te wandelen, niet voor hardlopen. De kinderwagen wordt aanbevolen voor rennen en wandelen op ruig terrein wanneer je kind ouder is dan 6 maanden, onder de 22kg (je kind moet zelf zijn hoofdje omhoog kunnen houden). 


Over Thule

Het merk Thule is opgericht in 1942. Onder het motto ‘Bring your life’ biedt Thule een breed assortiment van top-producten waarmee mensen met een actieve lifestyle alles van waarde op betrouwbare, veilige en stijlvolle wijze kunnen vervoeren. Thule biedt onder andere dakdragers, fietsdragers, dakkoffers, laptop-, camera- en sporttassen en kinderproducten zoals fietsstoeltjes en multifunctionele kinderwagens. De producten zijn verkrijgbaar in meer dan 125 landen.

Thule is het grootste merk van de Thule Group.

Lees meer op www.thule.com