Thule Group

Thule EasyFold wint opnieuw in fietsdragertest van het Duitse automagazine “auto motor und sport”

Press Release   •   Jun 17, 2013 09:44 CEST

In de laatste uitgave van het invloedrijke Duitse magazine “auto motor und sport” is de Thule EasyFold opvouwbare fietsdrager verkozen als beste product uit acht geteste fietsdragers. Opnieuw wist Thule de jury te overtuigen met een perfect werkend en vernieuwend vouwsysteem. Dankzij deze technologie is de Thule EasyFold in te klappen tot het formaat van een koffer. Daarnaast is de drager zeer eenvoudig te bevestigen op de trekhaak.

De test spitste zich toe op drie categorieën: bevestiging, hanteerbaarheid en crashtest/veiligheid. De jury was met name te spreken over de eenvoudige bevestiging van de opvouwbare drager en de bijzonder veilige wijze waarop fietsen vast te zetten zijn. “De opvouwbare drager is eenvoudig te bevestigen op de trekhaak door één persoon, door middel van een snelkoppeling. De wielgoten en de beugel zijn daarnaast zo geplaatst dat de fiets gegarandeerd veilig en stabiel blijft”, aldus het magazine in de eindconclusie. Daarnaast was het blad onder de indruk van de drager bij de crashtest.

“We zijn altijd blij als onze vernieuwende ideeen worden gewaardeerd”, zegt Eric Norling, International Product Manager Bike van de Thule Group. “Thule focust zich altijd op ontwerp, veiligheid en hanteerbaarheid: die kenmerken die perfect samenkomen in de Thule EasyFold.”

De details en resultaten van de test is te vinden in de huidige uitgave van het magazine.                                 
Over Thule
Het merk Thule is opgericht in Zweden in 1942. Het is uitgegroeid tot een wereldwijd premium-merk. Onder het motto ‘Bring your life’ biedt Thule een breed assortiment van producten die het vervoer van materiaal en uitrusting veilig, stijlvol en eenvoudig maken. Dak- en fietsdragers, dragers voor water- en wintersportuitrusting, dakkoffers, accessoires voor recreatievoertuigen, paarden- en botentrailers, sneeuwkettingen, bagagetassen en fietstassen zijn slechts enkele voorbeelden van wat Thule momenteel te bieden heeft. Thule is het grootste merk van de Thule Group. Meer informatie is te vinden op www.thule.com.