Thule Group

Thule inspireert op de 20ste editie van OutDoor

Press Release   •   Jul 03, 2013 09:08 CEST

Thule heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een van de leidende bedrijven in het groeiende outdoor-marktsegment en houdt zich actief bezig met het promoten van een actieve levensstijl. Op de twintigste editie van de beurs OutDoor in Friedrichshafen (11-14 juli) zullen een aantal leden van de nieuw gevormde Thule Crew praten met de beursbezoekers over hun en Thule’s missie om het makkelijker te maken meer tijd buiten door te brengen.

Op de beurs zal Thule verder enkele nieuwe producten tonen. Om de producten te presenteren en te praten over de voordelen van een actieve levensstijl, zullen enkele leden van de Thule Crew, allen atleten van wereldklasse, aanwezig zijn op de stand van Thule.

Thule Crew-leden die op de stand aanwezig zullen zijn:

Garrett McNamara – één van de beste surfers ter wereld

Martin Flinta – wereldkampioen Adventure Race, lid van het Thule Adventure Team

Eva Nyström – wereldkampioen Duathlon

Jacky Boisset – wereldkampioen Adventure Race, lid van het Thule Adventure Team

Dit jaar bracht en brengt Thule een aantal nieuwe producten op de markt. Op OutDoor toont Thule onder andere de succesvolle Thule EasyFold, de meest praktische opvouwbare fietsdrager op de markt. Ook toont Thule de nieuwe Thule Chasm, een volledig nieuwe duffel. Deze stevige en veelzijdige tas is er in diverse formaten - van extra small tot extra large - in een reeks moderne kleuren.

Thule is op OutDoor te vinden op stand A5:403.

Thule op Facebook: www.facebook.com/thulebringyourlife

Thule op YouTube: www.youtube.com/thule


Over Thule
Het merk Thule is opgericht in Zweden in 1942. Het is uitgegroeid tot een wereldwijd premium-merk. Onder het motto ‘Bring your life’ biedt Thule een breed assortiment van producten die het vervoer van materiaal en uitrusting veilig, stijlvol en eenvoudig maken. Dak- en fietsdragers, dragers voor water- en wintersportuitrusting, dakkoffers, accessoires voor recreatievoertuigen, paarden- en botentrailers, sneeuwkettingen, bagagetassen en fietstassen zijn slechts enkele voorbeelden van wat Thule momenteel te bieden heeft. Thule is het grootste merk van de Thule Group. Meer informatie is te vinden op www.thule.com.