Thule Group

Thule introduceert Thule Canyon imperiaal

Press Release   •   Sep 16, 2014 10:29 CEST

Thule introduceerde al in de lente van 1968 zijn eerste imperiaal. Dus ze weten inmiddels wel wat van het vervoeren van spullen. Sinds die tijd is Thule uitgegroeid tot ‘s werelds belangrijkste leverancier van vervoersoplossingen. De Thule Canyon imperiaal is robuust en lichtgewicht, met een flexibel design voor alle mogelijke uitdagingen.

De imperiaal is er in één maat, maar wel met een uitbreidingsaccessoire. Hiermee is de imperiaal met 51 centimeter te verlengen. Een ander accessoire dat beschikbaar is voor de Thule Canyon is een set dwarsdragers waarmee bijvoorbeeld een fietsdrager of kayakdrager op de imperiaal is te bevestigen.

Kenmerken – Thule Canyon

·  Laag design combineert stijl en functie

·  Wind deflector vermindert de luchtweerstand

·  Past op alle Thule rack-systemen

·  Basket Extension (apart beschikbaar) verlengt het laadvlak met 51 cm.

·  Accessory Crossbars (apart beschikbaar) laat je extra dragers monteren op de Canyon

·  Afsluitbaar met het Thule One-key system (apart beschikbaar)

De Thule Canyon wordt gelanceerd op de Automechanika-beurs, die wordt gehouden in Frankfurt van 16-20 september 2014 en zal in maart 2015 in de winkel liggen. 

Over Thule

Het merk Thule is opgericht in 1942. Onder het motto ‘Bring your life’ biedt Thule een breed assortiment van top-producten waarmee mensen met een actieve lifestyle alles van waarde op betrouwbare, veilige en stijlvolle wijze kunnen vervoeren. Thule biedt onder andere dakdragers, fietsdragers, dakkoffers, laptop-, camera- en sporttassen en kinderproducten zoals fietsstoeltjes en multifunctionele kinderwagens. De producten zijn verkrijgbaar in meer dan 125 landen.

Thule is het grootste merk van de Thule Group.

Lees meer op www.thule.com