Thule Group

Thule SkiClick wint prestigieuze ISPO Gold Award 2014

Press release   •   Jan 29, 2014 14:17 CET

De gloednieuwe Thule SkiClick heeft al direct een ISPO Gold Award in de categorie Ski gewonnen op de sportbeurs ISPO in München. De SkiClick is de innovatieve skidrager met geïntegreerde bevestigingsband en functionaliteit voor het ophangen van de drager aan de muur.

Ieder jaar evalueert een jury van onafhankelijke professionals uit de sport business honderden outdoor-producten. De ISPO Awards is voor zowel de industrie als de consument een bewijs van kwaliteit.

De Thule SkiClick skidrager is ontworpen om ski’s snel en veilig mee te nemen naar de wintersport. SkiClick heeft drie functies: het vervoeren van ski’s op de auto, als draagriem om de ski’s gemakkelijk de piste mee op te nemen, en als muurbevestiging om de ski’s netjes op te bergen.

“Deze nieuwe onderscheiding, na alle productawards op Eurobike, Interbike, Bike Expo en Outdoor Retailer, laten ons zien dat onze strategie van innovatie werkt en dat we producten op de markt brengen die goed vallen in de groeiende outdoor sector. De ISPO award is een echte kwaliteitsstempel,” aldus Magnus Welander, CEO van de Thule Group.

Thule SkiClick is verkrijgbaar vanaf maart 2014.

Over Thule

Het merk Thule is opgericht in 1942. Onder het motto ‘Bring your life’ biedt Thule een breed assortiment van top-producten waarmee mensen met een actieve lifestyle hun bagage, uitrusting en hun kinderen op een veilige, eenvoudige en stijlvolle manier kunnen vervoeren. Thule biedt onder andere dakdragers, fietsdragers, dakkoffers, boot- en paardentrailers, laptop-, camera- en sporttassen en kinderproducten zoals kinderstoeltjes voor op de fiets en multifunctionele kinderwagens. De producten zijn verkrijgbaar in meer dan 125 landen. Thule is het grootste merk van de Thule Group. Lees meer op www.thule.com