ebookers.be

Unieke functie toont goedkoopste weekendtrips

Press release   •   Oct 06, 2010 16:36 CEST

Het populaire ebookers concept Best Price is uitgebreid met nog een unieke functie, de Weekendtrip Zoeker. De Weekendtrip Zoeker is een handige kaart waarop u ziet waarheen en wanneer de goedkoopste weekendtrips met vlucht en hotel te vinden zijn vanaf de gewenste luchthaven van vertrek, binnen het persoonlijke budget en de maximale verkozen vliegtijd.

“Wij zijn de enige die dit soort reisplanning aanbieden. De meeste zoekfuncties voor reizen zijn ontworpen vanuit het idee dat de reizigers de bestemming en de datum van hun reis al van tevoren kennen. Maar de werkelijkheid is anders.” zegt Pelle Svensson, Head of Marketing van ebookers.

Na een uitvoerige bètatest is de Weekendtrip Zoeker op Twitter en Facebook gelanceerd. "Zo waren we niet alleen in staat het systeem te verfijnen, maar konden we ook duidelijk vaststellen dat de reizigers de Weekendtrip Zoeker en de andere functies van Best Price op prijs stelden. Ze gaven vrijwel uitsluitend positieve feedback of lieten blijken dat ze graag nog meer geavanceerde functies wilden,”
aldus Pelle Svensson.

Ebookers.be gaat nieuwe functies ontwikkelen en het bestaande systeem verbeteren en roept daarom alle gebruikers op commentaar en wensen te blijven insturen.

Probeer de Weekendtrip Zoeker.
Deel uw commentaar en wensen op onze Facebook of Twitter pagina.

- einde bericht -

Ebookers is een van Europa’s meest vooraanstaande online reisbureau’s, die waarde hecht aan het makkelijker maken van de reisbeslissingen van haar klanten en een product aan te bieden van uitstekende kwaliteit voor de laagst mogelijke prijs. Ebookers.nl is de website die de Nederlandse markt bedient op gebied van vliegtickets, hotels, autohuur en citytrips. Ebookers.com is een merk van Orbitz Worldwide (NYSE: OWW), dat al meer dan 20 jaar bestaat. Orbitz heeft zeer goede relaties met de diverse aanbieders van reisproducten en kan hierdoor een enorme keuze bieden uit meer dan 450 luchtvaartmaatschappijen, 95.000 hotels wereldwijd en autohuur van bijna alle gerenommeerde, internationale autoverhuurbedrijven. www.ebookers.be