Thule Group

Veiliger en stijlvoller reizen met de nieuwe Thule Excellence XT dakkoffer

Press release   •   Apr 04, 2013 14:09 CEST

De nieuwe Thule Excellence XT dakkoffer is nu op de Nederlandse markt verkrijgbaar. Deze stijlvolle dakkoffer is het topmodel van Thule en kent tal van innovaties. Nieuw zijn bijvoorbeeld de mogelijkheid tot automatisch fixeren van de lading, automatische interieurverlichting en een eenvoudig en snel te monteren bevestigingssysteem. Dit alles maakt de Excellence XT tot de ultieme dakkoffer als het gaat om gebruiksvriendelijkheid en veiligheid. De Thule Excellence XT is verkrijgbaar in een uniek sportief design met een zwarte of titanium basis en two-tone kleurencombinatie. Hiermee is deze dakkoffer een stijlvolle toevoeging voor iedere moderne auto. De consumentenadviesprijs is 1353 euro incl. BTW. 

Voor veel autobezitters die op vakantie gaan is het simpelweg vergroten van de bagageruimte alleen niet de oplossing. Zij zijn op zoek naar een manier om waardevolle sportartikelen of persoonlijke bezittingen veilig mee te nemen. Met de Thule Excellence XT hoef je alleen het deksel te sluiten en de inhoud wordt automatisch veilig vastgezet. Voor nachtelijke vakantieritten heeft de Excellence XT ingebouwde interieurverlichting. 

Als het gaat om de gebruiksvriendelijkheid van dakkoffers geven consumenten verder aan dat een snelle bevestiging en makkelijke toegang essentieel zijn. Zo wil men graag van beide kanten van de auto het dakkoffer kunnen openen. Met de Thule Excellence XT is dit nu mogelijk, waardoor inpakken en uitpakken van de dakkoffer nog eenvoudiger wordt. Het naar voren geplaatste design zorgt dat ook de achterklep van de auto volledig open blijft kunnen.

De Thule Excellence XT is verkrijgbaar in een uniek sportief design met een zwarte of titanium basis en two-tone kleurencombinatie. Hiermee is deze dakkoffer een stijlvolle toevoeging voor iedere moderne auto.

Over de Thule Excellence XT: 
• Eenvoudig en snel te monteren door gebruik van het gepatenteerde Thule ‘Power-Click quick mount system’ 
• Makkelijk inpakken en uitpakken van de dakkoffer door de dubbelzijdige opening en de geïntegreerde handvatten
• Automatisch veilig vastzetten van de lading: door het deksel te sluiten wordt de lading automatisch vastgezet met het nieuwe ingebouwde laadnet en de extra versterkte crashneus
• Extra stabiliteit van de lading door geïntegreerde anti-slip mat
• Perfect zicht bij minder licht, met de Thule Box Light interieurverlichting

Voor verkoopadressen: www.thule.com

Over Thule Group
Thule Group is wereldmarktleider op het gebied van producten waarmee mensen alles van waarde op betrouwbare, veilige en stijlvolle wijze kunnen vervoeren. Onder het motto Active Life, Simplified biedt Thule Group producten in vier marktsegmenten: Outdoor (uitrusting en dragers voor fiets-, water- en wintersport, dakboxen, fietstrailers en wandelwagens), Bags (laptop- en cameratassen, rugzakken, fietstassen etc.), Towing (trekhaken en aanhangers) en Work Gear (ladderdragers, gereedschapskisten etc.). 

Thule Group heeft ca. 3400 medewerkers in meer dan 50, over de hele wereld verspreide, productiefaciliteiten en verkoopkantoren. De omzet in het jaar 2012 bedroeg 5,8 miljard Zweedse Kronen.

Lees meer op www.thulegroup.com

A propos de Thule Group

Thule Group est le leader mondial d’accessoires facilitant le transport des objets qu’ils aiment de façon sécurisée et élégante. Sous sa signature Active Life, Simplified Thule Group propose des produits dans quatre domaines d’activités : Outdoor (équipement divers et pour transporter skis, vélos et pour sports aquatiques, coffres de toit,remorques pour vélos, poussettes multifonctionnelles pour enfants), Bags (sacoches pour ordinateurs et appareils photo, sacs à dos, paniers pour vélos etc.), Towing (dispositifs d’attelage et remorques) et des Work Gear (portes-échelles, boîtes à outils, etc.).

Thule Group compte près de 3400 employés, plus de 50 unités de production et de bureaux commerciaux à travers  le monde. En 2012, les ventes s’élèvent à 5.8 milliards de couronnes suédoises.

Plus d’informations sur www.thulegroup.com