Persbericht -

Die camera staat je goed – maar zelf sta je er nog beter op

Compactcamera’s worden steeds slimmer. De nieuwe Cyber-shot W830 en W810 zijn daar een goed voorbeeld van: ze zijn ontworpen met de enthousiaste fotograaf van vandaag in gedachten en bieden een betere beeldkwaliteit dan een smartphone, zonder dat het veel geld kost. De bediening is uiterst eenvoudig en de nieuwe vormgeving en creatieve opties maken fotograferen een plezierige bezigheid met indrukwekkende resultaten.

Beide slanke nieuwe modellen zijn uitgerust met een 20,1 MP CCD-sensor en de mogelijkheid om HD1-films op te nemen. Over het algemeen zijn we erg kritisch als het om foto's van onszelf gaat. Daarom kun je nu met Beauty Effect onvolmaaktheden van de huid retoucheren. Zo zie je er altijd op je best uit. Verder zijn er vele foto-effecten voor wie creatief aan de slag wil. De nieuwe Cyber-shots maken ook indrukwekkende 360 graden Sweep Panorama-opnames mogelijk. Zo breng je je omgeving op een verrassende manier in beeld. De geavanceerde flitser speelt optimaal in op de ISO-gevoeligheid, zodat ook verder weg gelegen objecten goed belicht in beeld worden gebracht.


DSC-W830

De DSC-W830 combineert de kwalitatieve ZEISS optica met een BIONZ beeldprocessor en een 20,1 megapixel CCD-sensor voor gedetailleerde beelden – dit alles in een slanke, compacte behuizing. Optical SteadyShot helpt bewogen foto’s door bewegende handen te voorkomen en Optical SteadyShot Active Mode in combinatie met de elektronische beeldstabilisatie zorgt voor uiterst stabiele videobeelden. De camera oogt geavanceerd en de metalen coating is in vier kleuren beschikbaar2.


DSC-W810

De DSC-W810 is uitgerust met een krachtige 20,1 MP CCD-sensor en een 26 mm groothoekobjectief met 6x optische zoom voor scherpe en heldere foto’s. In de nieuwe Party Mode past de camera de instellingen automatisch aan aan de lichtomstandigheden. Zo mis je nooit meer een mooi sfeermoment.

De handgreep aan de voorzijde en de metalen finish maken de W810 een fraai toestel dat lekker in de hand ligt3. Een speciale filmknop aan de achterzijde maakt het nog gemakkelijker om direct HD-opnames te maken. Je weet immers maar nooit wanneer de nieuwe YouTube-sensatie zich voor je ogen ontvouwt!

Technische specificaties

W830

W810

Objectief

ZEISS

Sony

Optische zoom /

8x

6x

Beeldsensor / effectieve megapixels

Super HAD CCD 20,1 MP

Super HAD CCD 20,1 MP

Lcd-scherm

2.7-type ClearPhoto

2.7-type ClearPhoto

Advanced Flash / Party Mode

Ja/Nee

Ja/Ja

Beauty Effect

Ja

Ja

Wifi

Nee

Nee

1 720p

2 De DSC-W830 is verkrijgbaar in zwart, zilver, roze en paars

3 De DSC-W810 is verkrijgbaar in zwart, zilver en roze

Richtprijs (incl. BTW en recupelbijdrage)

DSC-W830

130 EUR

Zwart, zilver, roze, paars

februari 2014

DSC-W810

100 EUR

Zwart, zilver, roze

januari 2014

Tags

  • product categories
  • camcorders & cameras
  • cyber-shot compact cameras
  • camera and camcorders

Perscontacten

Quint Dekker

Press contact PR Manager Benelux