Persbericht -

Ga voor de ultieme lentelook met de stijlvolle, krachtige Cyber-shot™-camera's

De vier nieuwe compacte Cyber-shot-camera’s van Sony maken krachtige compactcamera’s in mooi design beschikbaar voor iedereen.

Of je nu met vakantie bent, aan het relaxen of flink aan het feesten, de nieuwe Cyber-shot-modellen geven je foto’s een extra toets dankzij slimme functies die je het werk uit handen nemen. Wees niet bang voor lastige camera-instellingen: leg probleemloos prachtige foto’s en HD-video’s vast.


DSC-HX60/HX60V

Haal de actie superdichtbij. De supercompacte Cyber-shot HX60V heeft een optische zoom van maar liefst 30x. De ideale partner voor avontuurlijke vakanties en ontmoetingen met Moeder Natuur.

De Exmor RTM CMOS-sensor met backlight, het uitstekende Sony G-objectief en de nieuw ontwikkelde BIONZ X-processor – drie keer zo snel als zijn voorganger – leggen alles vast, ook bij weinig licht. Sony heeft een hele waaier krachtige, geavanceerde technologieën in huis waarmee de kwaliteit van compactcamera’s de hoogte in schiet. Krachtige technologie voor detailweergave en zonespecifieke ruisonderdrukking zorgen voor scherpere, nog natuurlijker ogende beelden met schitterende kleuren en contrast, ook bij weinig licht.

Clear Image Zoom zorgt voor scherpe, schermvullende close-ups van dieren of details van wel 60x zonder dat je een pixel inlevert. En dankzij Optical SteadyShot Intelligent Active Mode blijven je Full HD-video’s superscherp, ook als je inzoomt. Zelfs als je wandelt, hardloopt of de camera op een afstandje houdt kun je rekenen op opvallend stabiele beelden en veel minder gewiebel.

Met de ingebouwde wifi kun je je foto’s en video’s rechtstreeks naar je smartphone of tablet sturen, terwijl je dankzij NFC met een enkele aanraking verbinding maakt met compatibele mobiele toestellen. Ook kun je je telefoon als afstandsbediening gebruiken: perfect voor als je zelf ook op de groepsfoto wilt.

Heb je een 4K-tv? De Cyber-shot HX60V stuurt via HDMI supergedetailleerde 4K-foto’s naar je 4K Ultra-HD-televisie. Laat je verbazen door de levensechtheid van je foto’s op het grote scherm. En met de ingebouwde gps2 kun je al je reizen op de voet volgen. Je krijgt alles op je pc op een kaart te zien, zodat je precies weet wat er waar is gebeurd.

De vele mogelijkheden van Cyber-shot nemen toe naarmate je creatieve ambities groeien. Met PlayMemories Camera Apps voeg je een extra dimensie toe aan je foto-ervaring, dankzij een brede waaier aan gratis en betalende apps voor artistieke effecten, tools en meer. Lees er meer over op www.sony.net/pmca/. De DSC-HX60V is ook compatibel met Sony’s Camera Remote API-programma4.


DSC-WX350

De WX350 is ’s werelds kleinste en lichtste compactcamera met een krachtige 20x optische zoom5, perfect voor indrukwekkende close-ups. Optical SteadyShot met Intelligent Active Mode houdt je Full HD-video’s stabiel en schokvrij, ook als je inzoomt of je camera op een afstandje houdt. Voor uitstekend detail bij alle belichtingsomstandigheden wordt de Exmor R CMOS-sensor met 18,2 effectieve megapixels gecombineerd met Sony’s snelle BIONZ X-beeldprocessor.


Beauty Effect
retoucheert je portretten automatisch voor een zachtere huid zonder glimeffect en met wittere tanden. Flatteuze foto’s zijn het resultaat, achteraf bewerken is niet meer nodig.

Net zoals met de HX60V, kan je dankzij de ingebouwde wifi met NFC je beelden probleemloos delen met je mobiele toestel. Ook kun je je telefoon als afstandsbediening gebruiken.

De extra lange batterijduur – tot 470 opnames zonder tussentijds opladen – maakt de Cyber-shot WX350 ideaal voor wie altijd en overal foto's wil kunnen nemen.


DSC-WX220

Dit superslanke, gebruiksvriendelijke model heeft meer in huis dan je zou denken. De mooie DSC-WX220 biedt sterke prestaties dankzij de 18,2 megapixel Exmor R CMOS-sensor, BIONZ X-processor en G-objectief met 10x optische zoom.

Leg probleemloos prachtige foto’s en Full HD-video’s vast dankzij superfuncties zoals Optical SteadyShot met Intelligent Active Mode, Picture Effect, Beauty Effect en wifi/NFC voor draadloze verbinding. Wil je je foto’s in 4K bekijken? Sluit je camera aan via HDMI en geniet van je 4K-tv.


DSC-W800

De supergebruiksvriendelijke DSC-W800 legt beelden vast om trots op te zijn dankzij de 20,1 MP CCD-sensor en 5x optische zoomlens.

Klaar voor nog meer plezier? Party Mode past de lichtgevoeligheid, de belichting en de kleuren automatisch aan voor superlevendige herinneringen aan je avondje uit. Advanced Flash versterkt de lichtgevoeligheid van de camera. Zo werkt je flitser nog beter, zodat ook verder weg gelegen objecten mooi in beeld komen. Handig voor opnames binnenshuis of in de avondschemer.

Ben je niet zo thuis in digitale camera’s? Geen paniek. De bediening is kinderspel, ook voor beginners. Er is zelfs een speciale filmknop waarmee je in een handomdraai HD-video’s opneemt.


Technische specificaties

DSC-HX60V

DSC-WX350

DSC-WX220

DSC-W800

Objectief

Sony G-objectief

Sony G-objectief

Sony G-objectief

Sony objectief

Optische zoom

30x

20x

10x

5x

Beeldsensor / effectieve megapixels

Exmor R CMOS 20,4 MP

Exmor R CMOS 18,2 MP

Exmor R CMOS 18,2 MP

Super HAD CCD 20,1 MP

Beeld-verwerker

BIONZ X

BIONZ X

BIONZ X

-

Beeld-stabilisatie (Active Mode enkel beschikbaar voor video)

Advanced Optical SteadyShot (Intelligent Active mode)

Advanced Optical SteadyShot (Intelligent Active mode)

Advanced Optical SteadyShot (Intelligent Active mode)

SteadyShot

HD-video’s

Full HD 50p

Full HD 50p

Full HD 50p

HD 720p

Lcd-scherm

3.0-type Xtra Fine

3,0-type ClearPhoto

2.7-type ClearPhoto

2.7-type ClearPhoto

Advanced Flash

Ja

Ja

Ja

Ja

Party Mode

-

-

-

Ja

Beauty Effect

-

Ja

Ja

-

Beeldeffecten

Ja (13 modi)

Ja (13 modi)

Ja (13 modi)

Ja (4 modi)

Motion Shot Video

Ja

Ja

Ja

-

Wifi / NFC

Ja

Ja

Ja

-

Gps

Ja

-

-

-

PlayMemories Camera Apps

Ja

Tags

  • camcorders & cameras
  • product categories
  • cyber-shot compact cameras
  • camera and camcorders

Perscontacten

Quint Dekker

Press contact PR Manager Benelux