Press release -

Eva Nyström, lid van de Thule Crew, weer stap verder richting Ironman World Championship, Hawaii

Na een tweede plek te hebben behaald in de Ironman-wedstrijd in Kalmar van afgelopen weekend, is Eva Nyström, lid van de Thule Crew, weer een stap dichter bij deelname aan het Ironman World Championship in Hawaii op 12 oktober.

In het Ironman World Championship, Hawaii Ironman, strijden de 35 vrouwen die het best hebben gepresteerd in de kwalificatiewedstrijden van het afgelopen jaar, om de eindzege: de wereldkampioenstitel van één van de zwaarste wedstrijden te wereld.

Met haar tweede plaats, dankzij een tijd van 9:17:56 bij de Kalmar Ironman van afgelopen weekend, hoopt Eva voldoende punten te hebben verzameld om zich te kwalificeren in de professionele klasse voor de Hawaii Ironman.

Een Ironman is een triathlon waarbij de deelnemers 3,8 kilometer zwemmen, 180 kilometer fietsen en 42 kilometer hardlopen. Dit jaar nam Eva al deel aan drie Ironman- en twee halve Ironman-wedstrijden; alles om zich te kwalificeren voor het wereldkampioenschap.

Op 25 augustus wordt bepaald wie deel gaat nemen aan de wedstrijd op Hawaii.

Thule op Facebook: www.facebook.com/thulebringyourlife

Thule op YouTube: www.youtube.com/thule

Over de Thule Crew
Thule Crew is in het leven geroepen in 2013. Op basis van Thule´s missie Spend more time outdoors zijn de leden van de Thule Crew uitgekozen als inspiratiebron voor een actief leven. Passie voor en een toewijding aan een actief buitenleven met respect voor mens en natuur, zijn een onderdeel van wat het betekent om een lid van de Thule Crew te zijn. Alle Thule Crew-leden zijn daarbij echte rolmodellen voor hun vak en hun sport.

Meer over de Thule Crew: www.thule.com/thulecrew


Topics

  • Sport

Categories

  • thule
  • thule crew
  • triathlon
  • triathlete
  • ironman
  • ironman kalmar
  • ironman hawaii
  • eva nyström

Over Thule Group
Thule Group is wereldmarktleider op het gebied van producten waarmee mensen alles van waarde op betrouwbare, veilige en stijlvolle wijze kunnen vervoeren. Onder het motto Active Life, Simplified biedt Thule Group producten in vier marktsegmenten: Outdoor (uitrusting en dragers voor fiets-, water- en wintersport, dakboxen, fietstrailers en wandelwagens), Bags (laptop- en cameratassen, rugzakken, fietstassen etc.), Towing (trekhaken en aanhangers) en Work Gear (ladderdragers, gereedschapskisten etc.). 

Thule Group heeft ca. 3400 medewerkers in meer dan 50, over de hele wereld verspreide, productiefaciliteiten en verkoopkantoren. De omzet in het jaar 2012 bedroeg 5,8 miljard Zweedse Kronen.

Lees meer op www.thulegroup.com

Contacts

Cas Heuvelmans

Press contact TerrierCom - Communicatie & Communities +31 85 401 13 66